Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Αγγέλου: Για τους Αγγελόπουλους…


Καλή πορεία για… τους αδερφούς Αγγελόπουλους θέλει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός... 
σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου.
Καλή πορεία για… τους αδερφούς Αγγελόπουλους θέλει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον ΒαγγέληΑγγέλου.
Ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τον ρόλο του στην προετοιμασία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του Έρτσεγκ.

Αρχικά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra FM, ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αδερφών Αγγελόπουλου: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, έτσι ώστε να μετριάσουμε και την πικρία των αδερφών Αγγελόπουλων, από πέρυσι. Θέλουμε να τους δείξουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό, ώστε να τους πείσουμε να παραμείνουν στην ΚΑΕ».

Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος του Βαγγέλη Αγγέλου στην προετοιμασία του Ολυμπιακού; «Το βασικό στάδιο είναι απλώς ένα κομμάτι της δουλειάς που κάνει το προπονητικό τιμ. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να βρει το δρόμο της».
Η συνέχεια αφορούσε στους απόντες από την προετοιμασία της ομάδας: «Ο Βασίλης Σπανούλης θα επανέλθει στις 7 Σεπτεμβρίου. Αναφορικά με την απουσία του Έρτσεγκ, ο λόγος που δεν θα μας ακολουθήσει είναι θέμα διοίκησης και προπονητή».

Αξίζει να αναφερθεί πως στο Καρπενήσι, πέρα από τον Έρτσεγκ, τον Σπανούλη και τους διεθνείς, δεν θα βρεθεί ούτε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε. Στην αποστολή του Ολυμπιακού,μετέχουν οι: Πρίντεζης, Γλυνιαδάκης, Κατσίβελης, Πελεκάνος, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους, Χάουαρντ, Λούκας, Χάινς, Γιαννόπουλος, Δεμερτζής, Καμπούρης, Μαγκουνής, Σακελλαρίου και Κοτσαύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου