Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νεκρή η Ντε Βιγιότα! (vids)

Η ισπανίδα πιλότος Μαρία Ντε Bιγιότα βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Σεβίλλης σε ηλικία 33 ετών, σοκάροντας την κοινωνία του μηχανοκίνητου αθλητισμού!
Η Ντε Βιγιότα ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες από το 2001 με την ισπανική F3, παίρνοντας από τότε μέρος σε πολλά event. Το 2005 πήρε μέρος στο 24 Hours Daytona, ενώ Το 2006-07 έτρεξε στο World Touring Car Championship, ενώ το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Σούπερ Λιγκ Φόρμουλα, στην οποία είχε μονοθέσιο και ο Ολυμπιακός. Τον Αύγουστο του 2011 έκανε δοκιμαστικά με την Lotus Renault στη Formula 1, ενώ στις 7 Μαρτίου του 2012 πήγε στην ομάδα της Marussia ως τεστ ντράιβερ. 
Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το μονοθέσιο της Marussia, το οποίο έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της και της προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Τότε ήταν που έχασε καιτο μάτι της. Το ατύχημα αυτό αποτέλεσε την αφορμή για το βιβλίο «Η ζωή είναι δώρο», το οποίο αναμενόταν να παρουσιάσει σήμερα. Ωστόσο, πριν την παρουσίαση, βρέθηκε νεκρή, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι!
Το γεγονός σόκαρε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ανέβηκε το εξής μήνυμα από την οικογένειά της: «Η Μαρία μας άφησε. Έπρεπε να πάει στον ουρανό, όπως οι άγγελοι. Ευχαριστούμε το Θεό που μας επέτρεψε να ζήσουμε μαζί της ενάμιση χρόνο ακόμη».γαζζεττα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου