Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Άνοιξε τα μάτια της η Ασπασία, θύμα πυροβολισμού από τον πατέρα της

Ξεσηκώθηκε το ΚΑΤ από τις κραυγές χαράς της μητέρας της Ασπασίας επειδή άνοιξε τα μάτια της!
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο ΚΑΤ πραγματικά συγκίνησαν όλους όσοι ήταν παρόντες. Η 17χρονη Ασπασία η οποία στις 12 Αυγούστου πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα σε κεντρική πλατεία του Άργους άνοιξε τα μάτια της, κάτι που φυσικά έκανε τη μητέρα της να γεμίσει από χαρά. Τόσο που η ίδια φώναζε δυνατά για το θαύμα που είχε γίνει και η κόρη της είχε καταφέρει να επανέλθει!
Οι κραυγές της, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων ακούστηκαν μέχρι τον διάδρομο έξω από τον θάλαμο όπου βρίσκεται η νεαρή κοπέλα της οποίας η ιστορία συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Όλοι ελπίζουν τώρα πως η Ασπασία θα συνεχίσει να έχει την ίδια καλή πορεία στην υγεία της και πως σύντομα θα καταφέρει να πάρει το εξιτήριο από το νοσοκομείο για να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της.
Η ιστορία της Ασπασίας συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς στις 12 Αυγούστου πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί τη μητέρα της και πρώην σύζυγό του, έστρεψε το όπλο του στη 17χρονη κόρη τους, τραυματίζοντας τη σοβαρά. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε λίγες μέρες αργότερα. Η 17χρονη κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μητέρα και η θεία της. Πριν λίγες ημέρες η μικρή μισάνοιξε τα μάτια της και αντέδρασε στο χάδι της μαμάς της.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου