Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 5/1.


Κριός :
Ρίξε το βάρος στη σχέση σου. Και όταν λέμε το βάρος δεν  εννοούμε να πέσεις με όλο το βάρος σου πάνω  του/της και να τον/την συνθλίψεις.
Η νύχτα πάντως δίνει το πράσινο φως και θα έχεις τα «τυχερά» σου. Τα μεροκάματα στον έρωτα έχουν ξεκινήσει.
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες, αφού πρώτα όμως κλείσεις κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες.


Ταύρος:
Σήμερα σε ενδιαφέρουν πάλι τα μπικικίνια. Τι έβγαλα, πόσα έβγαλα, μπορούσα να είχα βγάλει περισσότερα; Το χρήμα το επιούσιο.
Από το να κάνεις σκληρή αυτοκριτική κοίταξε καλύτερα από που ξεκινούν οι διαρροές και βούλωσε την τρύπα. Που σημαίνει: σταμάτησε εδώ και τώρα τα άσκοπα έξοδα. Το γιορτινό κλίμα σε παρέσυρε και τώρα στα μεθεόρτια τραβάς τα μαλλιά σου.
Στον έρωτα τι θα έλεγες να το νερώσεις λίγο το κρασάκι;.Το έκαναν και οι Αρχαίοι Έλληνες. Για να μην σου κακοφανεί για αρχή βάλε παγάκια…


Δίδυμος:
Η Σελήνη κάνει ποδαρικό σήμερα στο ζώδιο σου και σε βλέπουμε να ξεσκονίζεις πάλι τη γοητεία σου. Mais oui γίνεσαι πάλι το επίκεντρο  της προσοχής. Εκείνος που ξέρει να λέει τα πιο ξεκαρδιστικά ανέκδοτα, εκείνος που διηγείται ταξιδιωτικές ιστορίες με τρόπο τόσο ζηλευτό, εκείνος που στα δέκα βήματα της γλώσσας του τον /την έχεις ερωτευτεί παράφορα.
Ναι θα φορέσεις και πάλι τη γοητεία κατάσαρκα θα γοητεύσεις και θα γοητευτείς.  


Καρκίνος:
Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα σ’ ακούμε να λες… Όμως ξέρεις καλά ότι αυτός ο ξαφνικός συμβιβασμός δεν είναι ό,τι καλύτερο και δεν βοηθάει τα πράγματα να προχωρήσουν στη σωστή κατεύθυνση.
Αυτό που σίγουρα πάντως επιδεινώνει τις σχέσεις σου είναι αυτή η τάση σου στην  υπερβολή. Μπορεί ο Παζολίνι να έλεγε ότι η υπερβολή φωτίζει την αλήθεια, αλλά στη δική σου περίπτωση η υπερβολή φωτίζει μόνο τις ανασφάλειες σου.
(Και οι άλλοι για ακόμα μια φορά κουράζονται.)


Λέων:
Είναι αδύνατο να λύσουμε τα προβλήματα μας αν παραμείνουμε οι ίδιο άνθρωποι που τα προκάλεσαν. Ο Frank Clark έλεγε: «το δεύτερο καλύτερο πράγμα μετά τη λύση του ίδιου του προβλήματος είναι να προσθέσουμε λίγο χιούμορ».
Βάλε πάλι το χιούμορ στη πρίζα και να είσαι έτοιμος όταν οι εκπλήξεις απόψε σου χτυπήσουν την πόρτα: να ανοίξεις!


Παρθένος :
Θέλεις να χτυπήσεις την γροθιά σου στο τραπέζι. Θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Θέλεις και θέλεις. Οι επιθυμίες δεν είναι κακό πράγμα, αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις την παρόρμηση να πάρει τα ηνία - και στο τέλος να χάσεις το δίκιο σου.
Άφησε για λίγο αργότερα τις σοβαρές συζητήσεις και τον λεπτό σχεδόν χειρουργικό χειρισμό. Σήμερα το χέρι σου είναι βαρύ και έχεις και ένα τρέμουλο…


Ζυγός:
Σήμερα φρόντισε λίγο την επιδερμίδα σου και ό,τι εκείνη σου ζητάει. Ναι: σήμερα ο αφρός έχει την τιμητική του - αλλά και οι υπηρεσίες της σάρκας.
Οι αδέσμευτοί θα κάνετε γνωριμίες, οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο συναισθηματικοί.
Γενικά όλοι οι Ζυγοί διψούν σήμερα για έρωτα. Και θα βρουν τον τρόπο να .. ξεδιψάσουν…


Σκορπιός:
Σ' αυτόν τον κόσμο φίλε Σκορπιέ δεν υπάρχει τέλεια αγάπη - υπάρχει ανθρώπινη αγάπη. Το πουλί του παραδείσου προσγειώνεται πάνω σε χέρι που δεν προσπαθεί να το αρπάξει. 
Ναι, θέλεις να ξεφύγεις από τα δεινά τις καθημερινότητας, από τις συμβάσεις αυτού του κόσμου. Όμως κανείς δεν μπορεί μαγικά να σε σώσει. Μόνος/η σου θα σώσεις το τομάρι σου, όχι με ψεύτικα ρομάντζα αλλά με μεθοδικές κινήσεις.


Τοξότης:
Μέρα καλή για να ανοίξεις την καρδιά σου. Και όταν λέμε να ανοίξεις την καρδιά σου εννοούμε να ανοίξεις τα παράθυρα να μπει άπλετο φως. Να δεχτείς ένα τρυφερό χάδι, και όχι να πετάξεις άτσαλα όλη τη λάσπη που έχεις μαζέψει.
Γιατί κάθε φορά που κάποιος πάει να σε πλησιάσει με το μαλακό, εσύ δαγκώνεις και όταν οι άλλοι δαγκώνουν εσύ κάνεις «κο κο κο»! Να το κοιτάξεις αυτό…


Αιγόκερως:
Πού τρέχει Αιγόκερε ο λογισμός σου; Σε πια λιβάδια ελευθερίας; Πότε επιτέλους θα συγκεντρωθείς στον στόχο σου; Η μέρα σήμερα ζητάει το όλον της προσοχής σου.
Attention: αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας .. θα βρεθείς εκεί που κοιτάς.


Υδροχόος:
Ο  νέος χρόνος  φέρνει σήμερα δωράκια σε συσκευασία σοκολατο .. αβγού. Δηλαδή τρως πρώτα αβγό, παίρνεις αναπάντεχα «δώρο». Που σημαίνει ότι τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.
Που σημαίνει ότι όσο πιεστική και αν είναι εργασιακά η μέρα σου το βράδυ πήγαινε μια βόλτα για ένα ποτό και εκεί που θα τα πίνεις… ω, ναι στον πάτο… θα τον /την βρεις.
Η νύχτα απόψε θα έχει και πολλά αχ και κάποια ολίγα βαχ. Θα είναι όμως λάγνα και τολμηρή - ακριβώς δηλαδή έτσι όπως σ’ αρέσει.


Ιχθύες:
Η μέρα σε φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι ευκαιρία με καλή διάθεση και καλό και ήρεμο τρόπο να λύσεις και κάποια ενδοοικογενειακά σου θέματα που σε ταλανίζουν για καιρό.
Όσο για τον έρωτα σ’ ακούμε να λες: «Χτες άνοιξαν όλα τα φώτα των κορμιών», το πρωί όμως όλα τα σβήνεις.
ΟΚ, σου έχει βγει μια ποιητική διάθεση αλλά και κάτι μεγάλες προσδοκίες. Να το κοιτάξεις αυτό όπως και το συνοικιακό δράμα που πολύ σε έλκει τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου