Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιο πολυσυζητημένοι γάμοι της χρονιάς για το 2011

Πολλά ήταν τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που πήραν την απόφαση να παντρευτούν είτε με θρησκευτικό είτε με πολιτικό γάμο μέσα στο 2011.




Μετά από είκοσι χρόνια γνωριμίας η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι του Aγίου Διονυσίου στο Island, στη Βάρκιζα. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο στενός τους φίλος, Γιώργος Μαζωνάκης. 



Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό παντρεύτηκαν ο Νίκος Βουρλιώτης με την αγαπημένη του Όλγα Καρπαθάκη, στις 2 Μαΐου.



Δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Κατερίνα Καραβάτου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Κρατερό Κατσούλη, στις 25 Ιουλίου στο δημαρχείο της Φιλοθέης.



Στις 25 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Σεραφείμ στο Μουσείο Νάσιουτζικ.



Την πρώτη μέρα του Ιουνίου επέλεξαν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ως την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Η κάλυψη του γάμου έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Μπιρσίμ, που είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου. 



Το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Βασιλική Ανδρίτσου και ο αγαπημένος της Νίκος Συμεωνίδης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο όπως δημοσιεύει το yupi.gr. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Αλέξανδρου Ρήγα που ήταν ο άνθρωπος που γνώρισε το ζευγάρι μεταξύ τους.



Στην Κεφαλονιά παντρεύτηκαν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αντωνία Βεντούρα, στις 4 Ιουλίου. Το ζευγάρι, αν και είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να τελέσει την θρησκευτική τελετή στον τόπο καταγωγής της νύφης. 



Στις 17 Ιουνίου ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας και η δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Λουρμπαδιάρη στον λόφο του Φιλοπάππου. 





newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου