Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τι συζητά κρυφά ο ΣΥΡΙΖΑ με το Βερολίνο

Στην μυστική συνάντηση του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γ. Άσμουνσεν αλλά και για τις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως δημοσιότητας μίλησε ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Δράση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Γ. Μιχελάκης δεν πήρε καμία συγκεκριμένη απάντηση από τους εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους οποίους κατηγόρησε για κρυφή ατζέντα.  
«Να μάθουμε την ατζέντα στη συζήτηση Δραγασάκη – Σταθάκη με τον Άσμουσεν. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ποια θέμα τέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και γιατί δεν έγινε γνωστή. Τι απάντηση πήραν από τον Άσμουσεν για το χρέος;» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ.

Όσον αφορά τις δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε πως οι πολίτες επιθυμούν κυβερνήσεις συνεργασίας και τάχθηκε κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
«Η πρόωρη προσφυγή στην κάλπη δεν θα δώσει τίποτε, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι κριτική στάση απέναντι στην κυβέρνηση, ο κόσμος ζητάει επίλυση των θεμάτων καθημερινότητας του αλλά δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ»
Παράλληλα σημείωσε ότι με βάση τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί στην αστάθεια και την ακυβερνησία 
«Υπάρχουν δυο πολιτικές δυνάμεις άνω του 20% οι υπόλοιπες κάτω του 10%, ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πια απόλυτες πλειοψηφίες θέλει συνεργασίες, πώς θα κυβερνηθεί η χώρα όταν στον χώρο της κεντροαριστεράς δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασιών;»anydaynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου