Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου


Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύες είναι ιδανική για να ηρεμήσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ωστόσο αν οι συνθήκες ευνοούν μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες και ασχολίες που δεν θα σας κουράσουν.
Κριός
Ιδέες και επαφές θα τρέχουν πολύ γρήγορα και ίσως δυσκολευτείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μιλάτε λιγότερο για τα σχέδιά σας στους άλλους και τηρείστε κάποια προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας. Δώστε χρόνο στη σχέση σας και μην αναλώνεστε με θέματα που δεν σας αφορούν. Καλή μέρα για να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο.
Ταύρος
Η αποφασιστικότητα και η θαρραλέα συμπεριφορά σας δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και αξιοποιούν τις περιστάσεις για την ικανοποίηση των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Η αισθηματική σας ζωή, αν και σας ενδιαφέρει, τελικά δεν της δίνετε την σημασία που της πρέπει. Ένας περίπατος ή μια χαλαρή δραστηριότητα θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα.
Δίδυμοι
Η σχέση που έχετε σας προσφέρει συναισθηματική επαφή, αφοσίωση και εντείνει τη σφοδρή σας επιθυμία για ερωτική σύζευξη και συνένωση. Από την άλλη, η απέραντη φαντασία και η ρομαντική σας διάθεση δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για εσάς και το σύντροφο σας. Η Σελήνη από τους Ιχθείς σας κάνει να τα βλέπετε όλα εντελώς διαφορετικά.

Καρκίνος
Η Σελήνη στους Ιχθείς εξυπηρετεί για να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας. Κάποιες συζητήσεις ίσως να περιστραφούν γύρω από θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν. Καλό θα ήταν να μην υπεισέλθετε σε λεπτομέρειες. Όσο πιο γενικά τόσο το καλύτερο. Κάποιες νέες ειδήσεις για κάποιον δικό σας άνθρωπο θα αποσπάσουν την προσοχή σας.
Λέων
Πολλά πράγματα ίσως να μην έχουν διαμορφωθεί όπως εσείς θα θέλατε αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξετε γνώμη ακόμα και για τις προτιμήσεις σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα σας καλεί να είσαστε σε συναισθηματική εγρήγορση για κάποια γνωριμία που επίκειται. Πολύ καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με το μέλλον σας.
ΠαρθένοςΟι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται καθώς υποχωρείτε με άνεση στα αιτήματα τους. Παράλληλα, η φινετσάτη έκφραση στο λόγο και στη κίνηση γοητεύουν το περιβάλλον και σας βοηθούν να πετύχετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Φαίνεται πως η πολυαστρία στον Ζυγό έχει τα καλά της. Αισθηματικά, ίσως κάποια είδηση να σας ξαφνιάσει.
ΖυγόςΙδιαίτερος δυναμισμός και ενεργητικότητα αυτή την εποχή θα σας δώσει την δύναμη για να υπερπηδήσετε κάποιες δυσκολίες. Τώρα, ίσως θα έπρεπε να βάλετε τα σχέδια για τις μελλοντικές αισθηματικές εξελίξεις επί τάπητος. Μια ημέρα που θα υπάρξουν ισχυρές εσωτερικές επιθυμίες και μια παρόρμηση για απολαύσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας συμβάλλει σε μια σχετική αυτοσυγκράτηση.
Σκορπιός
Πολλά πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει στη ζωή σας τώρα και ειδικά στον τρόπο σκέψης σας. Οι εμπειρίες αλλά και η διαίσθησή σας σήμερα μπορούν να αποτελέσουν έναν αλάνθαστο οδηγό. Ανέλπιστες αλλά προσωρινές ευκαιρίες στα αισθηματικά έρχονται να δώσουν χρώμα στην ζωή σας. Προσέξτε λίγο το πώς θα εκφραστείτε γιατί ίσως πληγώσετε κάποιους.
Τοξότης
Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε πράγματα για εσάς και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ διακριτικά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης μέσα από άτομα που ίσως σας ζητήσουν δανεικά μικρής διάρκειας. Αισθηματικά, ίσως νοιώσετε την ανάγκη να εκμυστηρευτείτε κάτι αλλά μάλλον στον κολλητό ή την κολλητή σας.
Αιγόκερως
Μια ημέρα κάπως περίεργη μιας και κάποιο ευχάριστο γεγονός σε σχέση με τον ή τη σύντροφο σας δίνει χαρά. Από την άλλη μικρά προσωπικά προβλήματα σας έχουν δημιουργήσει μια όχι τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση. Η καλή παρέα δίνει λύση δείχνοντας σας πως μάλλον τα βλέπετε βουνό χωρίς να είναι στην πραγματικότητα.
Υδροχόος
Μετακινήσεις, συζητήσεις και εκδρομές θα εστιάσουν το ενδιαφέρον σας και θα απορροφήσουν όλο το δυναμικό του νου σας για την υλοποίηση τους. Επιπλέον, θέματα που σχετίζονται με συναλλαγές, διαδικασίες εκπαίδευσης ή πνευματικής εκγύμνασης θα σας παρακινήσουν να πάρετε αποφάσεις. Καλή μέρα για να αποτραβηχτείτε για λίγο από τις έγνοιες της καθημερινότητας.
Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιο σας τονίζει τις συλλογικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες και συνάμα σας βοηθάει να ασχοληθείτε με την προώθηση σχεδίου που απαιτεί την προβολή του στο κοινωνικό περιβάλλον ή τη στήριξη από σημαντικό πρόσωπο. Έτσι, σήμερα είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με φίλους και να φροντίσετε να έχετε ευχάριστο ελεύθερο χρόνο.
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου