Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Παρατήρηση πουλιών στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού

Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού σε συνεργασία με την Ορνιθολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στην Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών, την Δευτέρα 7 Οκτώβρη από τις 07:00 πμ μέχρι τις 12:00 μμ, στο Λιμανάκι Μύτικα του Δήμου Αρταίων, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού», που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» (Άξονας 9:“Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας”) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα μεταναστευτικά, παρυδάτια και υδρόβια πουλιά και να ενημερωθούν από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού για την πλούσια ορνιθοπανίδα του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού (υπεύθυνη κα Σταυρούλα Καραβά) στο τηλέφωνο 2681071919 ή στο e-mail: foreas_amvrakikou@yahoo.gr.

Πηγή Φωτό Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου