Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αχαΐα: Σμηνίτες στην 117 Π.Μ. οι δυο νεκροί του φοβερού τροχαίου σήμερα το πρωί στο Γομοστό

09.45 Ένας 20χρονος που γεννήθηκε στα Καλάβρυτα κι ένας 19χρονος που γεννήθηκε στη Χαλανδρίτσα είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε στις 7 περίπου το πρωί στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο 27.300 χλμ, στο ύψος του Γομοστού.
Πρόκειται για δύο σμηνίτες που υπηρετούσαν στην 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα. Το όχημά τους σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας φαίνεται πως βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με φορτηγό. Ως οδηγός φέρεται ο 19χρονος.
Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Η κυκλοφορία στο σημείο δεν διεκόπη.
Τους νεαρούς απεγκλώβισαν άνδρες της Π.Υ. της ΒΙΠΕ Πατρών.
Μετά από την εξακρίβωση των στοιχείων των δύο νεκρών, ο ένας άτυχος νέος είναι ο Αντώνιος Αντωνόπουλος του Παναγιώτη, από το Μάνεσι Καλαβρύτων.
07.55 Δύο άνδρες νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο Γομοστό. Σύμφωνα με πληροφορίες η Π.Υ. της ΒΙΠΕ απεγκλώβισε από το ΙΧ νεκρούς δύο άνδρες. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν απορριμματοφόρο και φορτηγό.
Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο Γομοστό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για σύγκρουση Ι.Χ. με απορριματοφόρο.
Στο σημείο σπεύδουν Αστυνομία, ΕΚΑΒ η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας και δυνάμεις από την Π.Υ. της ΒΙΠΕ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου