Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Γι' αυτό επέλεξε Βονόρτα

Ο Γιάννης Βονόρτας θα είναι ο προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν και είναι αρκετοί οι λόγοι για τους οποίος επέλεξε το συγκεκριμένο πρόσωπο ο Γιάννης Αλαφούζος...


Από το Σάββατο το βράδυ ο πρώην βοηθός του Χουάν Ραμόν Ρότσα φάνταζε ως το φαβορί για να αναλάβει τους «πράσινους» ως το τέλος της σεζόν. Το γεγονός εν τέλει επισημοποιήθηκε το απόγευμα της επόμενης ημέρας κι εκτός από το ότι θα παραμείνει στον πάγκο του Τριφυλλιού μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Γιάννης Βονόρτας είναι πιθανό να βρεθεί στο πλευρό και του επόμενου προπονητή της ομάδας, σύμφωνα με το «Goal».

Από εκεί και πέρα σχετικά με τους λόγους που αποφάσισε η διοίκηση να πορευτεί μαζί του, ο κύριος είναι η μεγάλη εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του ο Γιάννης Αλαφούζος. Έπειτα είναι και το γεγονός της σύνδεσής του με την ακαδημία της Παιανίας, τη στιγμή που υπήρξε και συμφωνία για να ενεργοποιηθούν στα εναπομείναντα ματς κάποιοι νεαροί παίκτες. Παράλληλα εκτιμήθηκαν οι πολύ σημαντικές του γνώσεις επάνω στην προπονητική, όντας άλλωστε και ο μοναδικός τεχνικός της ακαδημίας με δίπλωμα FIFA Pro. Από εκεί και πέρα ρόλο έπαιξαν και οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τους παίκτες, έπειτα από την πολύχρονη παρουσία του στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου