Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ανήλικος ηθοποιός βίαζε συνομήλικό του!


Mία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μεταξύ ενός ανήλικου ηθοποιού από το Surrey και του συμφοιτητή του απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα βρετανικά media, παρόλο που τα ονόματα των προσώπων δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις μέρες, με το 17χρονο θύμα να δίνει ανώνυμα τις λεπτομέρειες για τον προ τριετίας βιασμό του από τον συνομήλικό του ηθοποιό σαπουνόπερας όταν παρακολουθούσαν μαζί μαθήματα υποκριτικής σε σχολή του Λονδίνου.
Όπως καταγγέλλει ο ανήλικος, ο κατηγορούμενος τον προσέγγιζε επανειλημμένα είτε στις ανδρικές τουαλέτες, είτε με μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου. Εν τέλει, υπέκυψε υπό πίεση μετά την τελική παράσταση της ακαδημαϊκής χρονιάς. Για πολύ καιρό το θύμα φοβόταν να αποκαλύψει όλα όσα του είχαν συμβεί.
Το θύμα είπε στο δικαστήριο ότι οι ενέργειες του κατηγορουμένου έγιναν για να αποδείξει στην κοπέλα του ότι είναι bisexual και ότι θα έπρεπε να έχει επαφές με ένα αγόρι, επειδή εκείνη είχε πάει με κάποιο άλλο κορίτσι.
Ο εισαγγελέας που έχει οριστεί για την υπόθεση δήλωσε πως η υπεράσπιση του ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Μάιο, θα υποστηρίξει ότι ναι μεν υπήρξε επαφή, αλλά έγινε με τη συναίνεση του θύματος.
Ο 17χρονος δεν άντεξε την πίεση και κατέρρευσε στην ακρόαση, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να εξετάζει την αδειοδότηση του θύματος να δώσει περαιτέρω στοιχεία μέσω βιντεοκλήσης.


 E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου