Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Καμμένος: Η Ελλάδα δεν παραδίδεται και ο Παρθενώνας δεν υποθηκεύεται


Η Ελλάδα δεν παραδίδεται και ο Παρθενώνας δεν υποθηκεύεται, ήταν το σύνθημα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, απόψε, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο Πάνος Καμμένος φωτογραφίζοντας τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, έκανε λόγο για «προσκυνημένους που άνοιξαν την Κερκόπορτα του Μνημονίου» και για «συμμορία συγκυβέρνησης» που συναντήθηκαν στις μυστικές λέσχες της Μπίλντερμπεργκ για να γονατίσουν την Ελλάδα.

«Μας είπαν ακροδεξιούς, αριστερούς και ουρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά είμαστε μόνον Έλληνες ανεξάρτητοι», είπε.


«Οι μισθοί και οι συντάξεις κινδυνεύουν από τους τοκογλύφους που θα μοιράσουν το βιός των Ελλήνων και όχι από εμάς. Πρώτα οι μισθοί, οι συντάξεις, τα σχολειά και τα νοσοκομεία και μετά το χρέος. Όταν μπορέσουμε θα το πληρώσουμε κι όχι όταν θέλουν αυτοί», υποστήριξε ο κ. Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες, είπε ότι θα καλέσει την ΕΕ να πιέσει την Τουρκία με κάθε μέσο για να εφαρμόσει τη συνθήκη επαναπροώθησης λαθρομεταναστών.

«Εάν εντός 30 ημερών δεν την εφαρμόσει, θα δώσουμε σε όλους ταξιδιωτικά έγγραφα να τους ψάξουν στο Μόναχο, στο Παρίσι και το Λονδίνο», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου