Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Περί πολέμου εναντίον της Χρυσής Αυγής...



ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΆΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡOΎΜΕ

ΤΡΕΙΣ ΗΜΈΡΕΣ ΠΈΡΑΣΑΝ ΜΌΛΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΝΊΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΚΑΙ Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΏΣ. ΤΟ ΒΡΏΜΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΤΗΝ ΛΆΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΠΕΊΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΌ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΊΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ, ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΎΣ, ΛΆΘΟΣ.

Έχουν λυσσάξει και έχουν κάνει πρώτο θέμα ένα παράγγελμα που δόθηκε στην συνέντευξη τύπου του Γ.Γ. και συναγωνιστή Νίκου Μιχαλολιάκου.Τους πείραξε γιατί δεν τους σεβαστήκαμε, λένε. Προφανώς όλοι αυτοί οι ”κύριοι”’ και ”κυρίες” ζούνε σε άλλη χώρα. Εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τα συνειδητά ψέμματα που έλεγαν για εμάς τόσα χρόνια, ούτε την συνωμοσία σιωπής που μας επέβαλαν, ούτε τον βρόμικο και προδοτικό τους ρόλο. Είναι τουλάχιστον γελοίο την ώρα που η Ελλάδα μας είναι στο χείλος του γκρεμού εξαιτίας των Ανθελληνικών κυβερνήσεων τόσων χρόνων να ασχολούνται με αυτό. Εμείς οι Χρυσαυγίτες ούτε τους φοβόμαστε, ούτε τους προσκυνάμε όπως οι άλλοι. Είμαστε στην κυριολεξία εναντίον όλου του αμαρτωλού συστήματος με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική μας Νίκη χωρίς συμβιβασμούς και ψευτοδιλήμματα. Όσοι πιστοί ακολουθήστε μας και δώστε την μάχη στο πλευρό μας αλλιώς ζήστε σαν φοβισμένα ανθρωπάκια στις άχαρες μέρες που έρχονται.
 Μαρτυρία ενος μαθητή για όσα ακούει και βλέπει όλες αυτές τις μέρες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
,από το καινούριο blog http://ellasstousellhnes.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!


    Χρόνια τώρα το μόνο που ακούμε και εμείς και εσείς για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι:
    Οι φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    Οι δολοφόνοι
    Οι νεοναζί της ελλάδος
    Οι σατανιστές και οι άθεοι
    Οι τραμπούκοι
    Πουλήσαν την πατρίδα
    Έχουν ως πρότυπο τον Χίτλερ
    Λάσπη, λάσπη , λάσπη ..

    Και όταν τα ''όπλα'' σου απέναντι σε αύτους είναι λίγα τότε δύσκολα μπορεί να βγεί στο φώς η αλήθεια..



    Ο λαός όμως ξύπνησε και κατάλαβε πως απλά αγαπάμε την χώρα μας, πως είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ!
    Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή και ας δώσουμε κάποιες απαντήσεις..
    Λοιπόν έχουμε και λέμε:
    Το να αγαπάς την χώρα σου,να τίμας την σημαία σου και να πολεμάς για τις ιδέες σου ΔΕΝ είναι φασισμός
    Λένε για φόνους από άτομα της Χρυσής Αυγής όταν όλα αυτά υπάρχουν στα λόγια και όχι στα χαρτιά με καθαρές αποδείξεις
    Κυρίως τα "παλικάρια" του ΚΚΕ μας αποκαλούν ΝΕΟΝΑΖΙ και οπαδούς του χίτλερ όταν όμως ο χίτλερ προσπάθησε να καταπατήσει την Ελλάδα μας και ο δικός μας Ι.Μεταξάς είπε το ΟΧΙ τα "παιδιά" του ΚΚΕ κράτησαν ουδέτερη στάση όπως τους ζήτησε το τότε μεγάλο κεφάλι τους
    Σε μια χώρα που έθνος και χριστιανισμός είναι ένα , που ο σταυρός είναι πάνω στην σημαία που εμείς σηκώνομαι ψηλά είναι αστείο να ακούγονται πράγματα για σατανισμούς και άθεους.
    Όποιος κρατά την σημαία ψηλά και δεν αφήνει αριστερά κλπ καλομαθημένα να την κάψουν δεν είναι τραμπούκοι
    Όταν όλοι τους άφησαν την χώρα στο έλεος του θεού μόνο εμείς είμασταν εκεί και αυτό το κατάλαβε ο λαός και για αυτό και το 7% στις εκλογές
    Αυτά τα λίγα που δείχνουν πολλά ήθελα να σας πω ώστε να καταλάβετε πως είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων , αλλά με εσάς γινόμαστε πιο δυνατοί, για εσάς,για την ΕΛΛΑΔΑ,για το έθνος,για την γαλανόλευκη,για μια νέα Χρυσή αυγή του Ελληνισμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή