Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 25 Μαρτίου 2012


ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας.



ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας. Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο. Ύστερα από ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις. Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητάτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δε θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε.


ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ότι κι αν σας ενοχλεί γιατί αυτό που φταίει και συμβαίνουν παρεξηγήσεις είναι αυτά που δεν εκστομίζετε. Προς το τέλος της μέρας οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό σας τομέα, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις. Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά.



ΖΥΓΟΣ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες. Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, για να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή για να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε μόνο με ότι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις να τα στηρίξετε. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια, για να βοηθηθείτε σε καινούρια επαγγελματικά σχέδια. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας.


ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα. Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου