Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

VIDEO:Tα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής


Όποιος το βάλει χαμογελάει και βάζει στο σακούλι τρεις! Και στα τρία πρώτα παιχνίδια της Κυριακής, το έβαλε μόνο ο Κούτσι για λογαριασμό του Πανιωνίου, τέρμα που έδωσε στους «κυανέρυθρους» την νίκη επί του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στο Περιστέρι έμεινε το 0-0 ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και στο ματς της Κέρκυρας με τον Αστέρα Τρίπολης. 


Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη με ανατροπή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Κυριακή, 15/1

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0

Ακόμη μια απόδειξη πως οι νέοι είναι και ωραίοι πρόσφεραν οι παίκτες του Πανιωνίου. Η νεανική ομάδα του Άκη Μάντζιου, μετά τη σπουδαία πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, έδειξαν τα «δόντια» τους και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Σκόρερ ο Κούτσι στο 53’, κορυφαίοι οι Σιόβας, Σκέμπρι, αποχαιρέτησε ο Τσότσαλιτς. Λίγοι αποδείχτηκαν οι Αγρινιώτες που περνούν περίοδο… ξηρασίας.



Ατρόμητος-Άρης 0-0

Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0, πήραν από έναν βαθμό και μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι αφού και οι δύο έχασαν ευκαιρίες να κερδίσουν (αλλά και να χάσουν) το ματς. Αήττητοι στην έδρα τους οι Περιστεριώτες, παραμένουν στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας ενώ οι «κίτρινοι» (που έφεραν την έκτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα) ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια και έδειξαν στον νέο τους τεχνικό, Εμανουέλ Μασάδο πως τον περιμένει πολλή δουλειά.



Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Κάθε φάρμακο κατά της νύστας, ξεπέρασαν Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης. Σε ένα... νανούρισμα, από αυτά που βλέπουμε πλέον, όλο και συχνότερα στην Σούπερ Λίγκα, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο νησί των Φαιάκων. Κακό θέαμα με παίκτες και προπονητές να δείχνουν βολεμένοι με την ισοπαλία. Καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα με τον Σολάκη στις καθυστερήσεις.



ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Ο ΠΑΟΚ έμαθε από το πάθημα του πρώτου γύρου πληρώνοντας (2-1) με το ίδιο νόμισμα τον Εργοτέλη και παράλληλα τιμωρώντας τον πρώην ασπρόμαυρο, Κουτσιανικούλη, που πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα (32’) που πέτυχε! Ο Σαλπιγγίδης (55’) έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση, με τον Λίνο (80’) να ολοκληρώνει την ανατροπή για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που επέστρεψε στις νίκες.



Σάββατο, 14/1

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1

Τι θα κάνει ο Ντιόγκο στην επιστροφή του περίμεναν να δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά τελικά ο Κέβιν Μιραλάς ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με δύο γκολ (44', 67') του Βέλγου επιθετικού που έφτασε τα 11 στην Σούπερ Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 των μαχητικών Βοιωτών στο Καραϊσκάκη.



ΑΕΚ-Ξάνθη 1-1

Νηστικό αρκούδι… δεν γίνεται πάντα να χορεύει! Η αγχωμένη ΑΕΚ δεν βρήκε ψυχικά αποθέματα για να λυγίσει την εξαιρετική Ξάνθη και με το 1-1 σταμάτησε να πληρώνει χαμόγελα τον ταλαιπωρημένο κόσμο της. Υποδειγματική η ομάδα του Ουζουνίδη, έμεινε αήττητη για ένατο σερί ματς και απαγόρευσε στους κιτρινόμαυρους να διατηρήσουν επαφή με την κορυφή.



ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 2-0

Η εκπληκτική ενέργεια του Παναγιώτη Ζορμπά και η ασίστ στον Παπουλή (47’), ήταν αρκετή για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Δόξας και να χαρίσει, ουσιαστικά, τη νίκη στον ΟΦΗ. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, του Έλληνα επιθετικού (86’) διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Χωρίς ουσιαστική ευκαιρία η Δόξα, ενώ παράλληλα έσπασε την… γκίνια των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς τρίποντο για την ομάδα του Αναστόπουλου.


-Κι ο Παναθηναϊκός πίνει στην υγειά της κορυφής! 

Ξαπλώνοντας στα… παγάκια των «Ζωσιμάδων», ο Σίλβα Κλέιτον κέρασε μεγάλη νίκη τους «πράσινους» επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0

Το απίστευτο γκολ του Βραζιλιάνου στο 85' δικαίωσε τη μεγάλη εμφάνιση του Καρνέζη και επέτρεψε στην ελλιπέστατη ομάδα του Φερέιρα να ορίζει την τύχη της για την πρώτη θέση της βαθμολογίας! 

Με 40λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι, κατόπιν απόφασης του διαιτητή Σπάθα που προκάλεσε οργισμένηανακοίνωση του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο. 


sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου