Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ο "Χρυσός Δικέφαλος" στο παιδικό χωριό SOS


Αντιπροσωπεία μελών του συλλόγου επισκέφθηκε το Σάββατο (14/1) το παιδικό χωριό "SOS" στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, δίνοντας βοήθεια στα παιδιά που ζουν εκεί, ενώ άλλα μέλη του συμμετείχαν στο 1ο διήμερο αιμοδοσίας που θα συνεχιστεί και την Κυριακή (15/1)



Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το Σάββατο (14/1) ο Χρυσός Δικέφαλος με επίσκεψη μελών στο χωριό "SOS" στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα άλλα μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρών στο ΑΧΕΠΑ, όπου διεξήχθη αιμοδοσία, κάτι που θα συνεχιστεί και την Κυριακή (15/1).


Συγκεκριμένα το Σάββατο 14.1.2012 στις 11.30 αντιπροσωπεία μελών του συλλόγου επισκέφθηκε το παιδικό χωριό "SOS" στο ΠΛΑΓΙΑΡΙ  Θεσσαλονίκης, παραδίδοντας υλική και χρηματική βοήθεια που συγκέντρωσαν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του Χ.Δ. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για την λειτουργία και τις ανάγκες του παιδικού χωριού καθώς και το έργο που προσφέρει.


Την ίδια ώρα από τις 9.00-12.00 στο κέντρο αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ  άλλα μέλη, αλλά και φίλοι του συλλόγου συμμετείχαν στο 1ο διήμερο αιμοδοσίας 2012, που συνεχίζεται την ίδια ώρα και την Κυριακή 15.1.2012, προσφέροντας αίμα υπέρ της τράπεζας αίματος που διατηρεί ο Χ.Δ. από το 2005 και η οποία έχει προσφέρει έως τώρα περί τις 300 φιάλες αίματος σε ασθενείς συνανθρώπους μας.
Ο  Χ.Δ. ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για την εθελοντική τους συμμετοχή και προσφορά στις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου, σε μια εποχή όπου περισσεύει o προσανατολισμός στο ατομικό συμφέρον, αποδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚτσή  οπαδού.
Κλείνουμε με την απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά δήλωση προσήλωσης μας στη ρήση
Η "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" ελπίζοντας να ισχύει το ίδιο, και πραγματικά για όλους !!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ… από όλους !
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

http://olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου