Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου.


Kριός:
Σήμερα έχεις μια τάση στην υπερβολή και στα εξαντρίκ.  Όσο όλο αυτό δεν επηρεάζει τους άλλους, φόρα τα μπριγιάν στο σπίτι σου και παίξτο και Τζοάν Κόλινς. Στις 22-1 το εξάγωνο Ήλιου- Ουρανού φέρνει τις καλές ιδέες πιο κοντά σου αλλά και κάποια άτομα που μπορούν  να σε βοηθήσουν ουσιαστικά και να δώσουν εναλλακτικές λύσεις  στην καθημερινότητα σου.
 Το τετράγωνο όμως του Ήλιου με τον Δια  κάνει τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα και έτσι φαντασμένος καθώς είσαι θα πεις όχι σε ευκαιρίες που πολύ σε συμφέρου!
Και στον έρωτα το παίζεις ζαμανφού αλλά έτσι όπως το πας θα το χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Μαζέεεεψου, συγκεντρώσου, αφυπνίσου.

Ταύρος:
Κάτι φτιάχνει κάτι χαλάει. Εκεί που πας να κατεβάσεις μούρη μέχρι το πάτωμα εκεί γίνεται η μικρο..ανατροπή και όλα σώζονται στο παραπέντε. Το σαββατοκύριακο σε βρίσκει με το ένα πόδι στην ηδονή (λέμε τώρα) και με το άλλο μέσα στις υποχρεώσεις.
Την Κυριακή 22-1 ο Ήλιος και ο Ουρανός  σου δίνουν μια μεγάλη ψυχική ανάταση αλλά δεν ξέρεις ποιους θέλεις να βάλεις στο θιάσου σου. Δηλαδή ποιον προορίζεις για πρωταγωνιστή και ποιον για κομπάρσο.
Ο Παλιός πάντως Ταυρομάχος, αυτός που ήθελε αλύπητα να σε καρφώσει, είναι πάντα το νούμερο ένα στις επιλογές σου και είναι  απορίας άξιο πως μπορεί να σε έλκει τόσο παράφορα η ταλαιπωρία…

Δίδυμος:
Αυτό το Σ/Κ έχει πολύ διασκέδαση, πολλά κοινωνικά. Και ακόμα και αν μείνεις σπίτι θα καλέσεις φίλους σου, αφού έχεις συνδεθεί με τον διπλωμάτη Δίδυμο που κρύβεις μέσα σου και θέλεις να «ξανοιχτείς» -να κάνεις και καμιά δουλίτσα μεταξύ τύρου και αχλάδου.
Pas mal, οι συνθήκες και τα άστρα σε ευνοούν και ειδικά την Κυριακή 22-1 το εξάγωνο Ήλιου -Ουρανού σου ανοίγει το δρόμο να περάσεις σε μια πίστα με  πολλές και καλές ευκαιρίες - αρκεί να είσαι έτοιμος για μια γρήγορη κούρσα αλά Sebastian Vettel.
Βέβαια την ίδια μέρα ο Ήλιος ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον Δια και -μα τον Δία σου!- πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές, για να μην περάσεις από την κωμωδία στο δράμα με ένα μόνο Ωιμέ.

Kαρκίνος:
Τα επαγγελματικά σου δεν σταματούν να σε απασχολούν και μέσα στο Σ/Κ. Αυτές οι καινούργιες ιδέες  που τρύπωσαν στο κεφάλι σου, σου έχουν πάρει τα μυαλά και δεν θα ηρεμήσεις αν δεν τις υλοποιήσεις - όσο ευφάνταστες και αν είναι.
Το Σάββατο βρες χρόνο με τον  εαυτό σου να καταστρώσεις τα σχέδια σου - και καλό είναι να μην τα κοινοποιήσεις σε κανέναν.
Την Κυριακή το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε κάνει πιο ενεργητικό, σίγουρο για τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Όμως το τετράγωνο με τον Δια σε κάνει βιαστικό παρορμητικό και  εντελώς Καρκίνο που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις σου από τους άλλους αγγίζουν το θεό. Οι άλλοι πάλι δεν καταλάβουν πως είναι δυνατόν όταν δίνεις  τόσα λίγα να απαιτείς  τόσα πολλά…

Λέων:
Πρόσεξε να μην γκρεμίσεις πάνω στον ενθουσιασμό σου ό,τι έχτισες με επιμέλεια. Μπορεί το γεφύρι της Άρτας να ‘γίνε και δημοτικό τραγούδι, όμως δεν θέλεις να καταντήσεις με ένα κασμά στο χέρι και με μια βαριοπούλα στο άλλο.
Γενικά την έχεις την τάση σου στην υπερβολή και στην εξαλλοσύνη. Γύρνα στην απλότητα. Πες τα πράγματα όσο πιο απλά και μετρημένα μπορείς. Μάθε να ζητάς, μάθε όμως και να δίνεις. Τις τελευταίες μέρες τσιγκουνεύεσαι  και το συναίσθημα.
Την Κυριακή το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε κάνει να νιώθεις ότι όλα είναι εδώ. Όλα είναι πιθανά αλλά από την άλλη μεριά όσο πλησιάζεις… το μέλλον απομακρύνεται.
Τουτέστιν άσε το μέλλον πιάσε το παρόν, άσε τα δάνεια και κοίταξε τι μετρητά μπορείς να πάρεις στο χέρι.

Παρθένος:
Στα ερωτικά, όσο και αν πειραματίζεσαι δεν μπορείς να τη βρεις τη δοσολογία σου. Ή σου  πέφτει πολύ αλάτι ή την κάνεις εντελώς ανάλατη την ερωτική σου σπεσιαλιτέ. Τι κακό  και αυτό, εσύ ένας τόσο έμπειρος μάγειρας. Να το προσέξεις αυτό ειδικά όταν .. διαφημίζεις τόσο το πιάτο σου.
Στις 22-1 νιώθεις ότι η αισιοδοξία έχει φωλιάσει μέσα σου και αισθάνεσαι κάπως σαν την Πολυάννα και το παιχνίδι της χαράς αφού σε κάθε τι -ακόμα και στις κακουχίες- βλέπεις κάτι θετικό.
Βέβαια την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε οδηγεί σε υπερβολικές εκδηλώσεις που μόλις βγεις από το υπερ..αισιόδοξο τριπάκι σου μπορεί να τις μετανιώσεις. Για αυτό πριν κάνεις ή πεις κάτι φρόντισε να το έχεις σκεφτεί καλύτερα.

Ζυγός:
Αυτό το Σ/Κ νιώθεις και πάλι ανεβασμένος. Και ενώ δεν έχει γίνει τίποτα το συγκλονιστικό και όλα είναι λίγο μια από τα ίδια, εσύ νιώθεις έτοιμος να σκάσεις μπαλόνια χαράς και ευτυχίας.
Και πάνω στην ευδαιμονία σου αρχίζεις και τις υπερβολές και τα έξοδα και την υπερχείλιση… Και είναι απορίας άξιο πως ενώ τα μετράς όλα τόσο καλά και τις αποφάσεις σου αργείς  τόσο να τις  πάρεις, σου έρχεται αίφνης μια έμπνευση μια φούντωση μια φλόγα και περνάς φοβικά στο άλλο άκρο!
Την Κυριακή ο Ήλιος λειτουργεί αντιφατικά: από την μια σε ζεσταίνει και σε αναζωογονεί, αλλά από την άλλη χωρίς κατάλληλη προστασία μπορεί και να σε τσουρουφλίσει. Να το προσέξεις αυτό.

Σκορπιός:
Δεν ξέρεις κατά πού να το στρίψεις το τιμόνι… Στο δρόμο της αρετής ή της αμαρτίας; Δεν ξέρεις τελικά ποιος Σκορπιός θέλεις να είσαι: ο συνετός ή αυτός ο μυστήριος και λίγο δηλητηριώδης;
Γενικά ο ερωτισμός τρέχει ξέφρενα και σε παρασύρει - και όσο και αν κρατιέσαι με νύχια και με δόντια στο δρόμο της σύνεσης και της λογικής, αργά τη νύχτα χάνεις τα μυαλά σου και θέλεις όλα τα παράνομα και τα λαθραία.
Την Κυριακή ο Ήλιος έρχεται και φωτίζει κάπως άτσαλα τις υπερβολές σου. Εντάξει, νιώθεις έναν διχασμό δεν χρειάζεται όμως να το  γράψεις και στο κούτελο.

Τοξότης:  
Επιτέλους επιτρέπεις στη χαρά να μπει και πάλι στη ζωή σου. Κάνεις πάλι χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενα σενάρια και ξεσφίγγεις κάπως το λουρί που το έχεις δέσει σαν θηλιά γύρω από τον λαιμό σου. Οκ, έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά αν δεν πάρεις και τις απαιτούμενες ανάσες δεν θα μπορείς να είσαι τόσο δημιουργικός όσο θέλεις.
Την Κυριακή τα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους. Και εκεί μετά από καιρό είσαι και πάλι καλά με αυτό που σου δίνεται. Απλά μην το κουράσεις σε αναλύσεις  και μην σταθείς στο τι έγινε χθες - αλλά εστίασε στο εδώ και τώρα. Να ‘σαι ανοιχτός και να αφήσεις και τη ζωή να σε αιφνιδιάσει.

Αιγόκερως:        
Η οικογένεια αυτό το Σ/Κ μπορεί να σου δώσει και χαρά και πονοκέφαλο μαζί. Γι’ αυτό ρύθμισε εσύ τη δοσολογία αλλά και το τι περιμένεις από τους άλλους. Δεν χρειάζεται να έχεις περιορισμένες προσδοκίες, αλλά είναι καλύτερα να ξεκινάς με μικρό καλάθι και ό,τι έχεις να περιμένεις να είναι πράγματα που μπορείς εσύ να αλλάξεις στον εαυτό σου.
Την Κυριακή είσαι η «Ωραία της ημέρας» αφού το απρόσμενο σού χτυπάει τη πόρτα. Σε αιφνιδιάζει πολύ ευχάριστα, χαρίζοντάς σου αυτοπεποίθηση και γοητεία. Μπορείς να χαρείς με την καρδιά σου, αλλά μην βιαστείς να φτιάξεις σενάρια και μην φαντάζεσαι το νυφικό σου - ακόμα δεν τον γνώρισες!

Υδροχόος:
Είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα σε ένα ψυχεδελικό τριπάκι. Από την μια η ηδονή χτυπάει κόκκινο, από την άλλη δεν μπορείς να περιγράψεις αυτό που ζεις… Και μάλιστα δεν ξέρεις αν η φαντασία σου τα φταίει όλα ή αν αυτό που ζεις είναι τελικά πραγματικό.
Την Κυριακή το εξάγωνο Ήλιου- Ουρανού σε ανεβάζει στα ουράνια και την ίδια στιγμή το τετράγωνο Ήλιου -Δία σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε τρομπολίνο και ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φας τα μούτρα σου.
Προσπάθησε να κρατήσεις ένα κάποιο μέτρο (κάτι σου είπαμε τώρα!).

Ιχθύες:
Η Αφροδίτη σαν χαδιάρικο γατί γουργουρίζει στα πόδια σου. Ο ερωτισμός σε βάζει να τρέχεις στη magic Boulevard, αλλά από την άλλη αισθάνεσαι ότι ενώ τρέχεις δεν φτάνεις πουθενά ούτε καν κοντά στο στόχο σου. Μάλλον πήρες τη λάθος κατεύθυνση. Μάλλον πρέπει να ακούσεις πάλι εκείνη την εσωτερική φωνούλα που σου υπαγορεύει τα θέλω σου γιατί σε άλλου το όνειρο τρύπωσες και νομίζεις ότι ζεις το δικό σου.
Tην Κυριακή η μέρα έχει τα «πάνω, κάτω και πλαγίως» της. Με ενθουσιασμό θα ξυπνήσεις, με ζοχάδα μπορεί να κοιμηθείς. Πρόσεξε τις αντιδράσεις και τις δοσολογίες σου - και μην μπερδέψεις αλκοόλ με μεγάλες δόσεις υπερβολής μαζί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου