Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.



Κριός:
Έχεις μια ροπή στην ευθιξία και τη βαρεμάρα . Μπορεί να το παίζεις Ρώσος δεν σημαίνει όμως ότι οι άλλοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είσαι - και ότι δεν ξέρεις μισή λέξη στα Ρώσικα.
Ένα παλιό γνωμικό λέει έπεσαν τρία μήλα: το πρώτο για αυτό που αφηγούνταν την ιστορία, το δεύτερο για αυτόν που την άκουγε το τρίτο για αυτόν που την κατάλαβε

Ταύρος:
Μέρα καλή για γούτσου -γούτσου και je t aime. Η όψη Αφροδίτη-Πλούτωνα σε φουντώνει. Προσπάθησε να τιθασεύσεις λίγο τον άγαρμπο χέρι σου γιατί έχεις μια τάση  να το πηγαίνεις για χάδι και τελικά να το σπας το «μπιμπελό».
Μαζέψου, συντονίσου και συνδέσου πάλι με τον ερωτισμό σου προσέχοντας να μην κάνεις δηλώσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Δίδυμος:
Το παρασκήνιο πάντα σε αποδιοργανώνει αλλά σήμερα ακόμα και αν ανοίξει ξαφνικά η μυστική κουρτίνα δεν θα ‘ναι για κακό.
Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σου προκαλέσουν μια μικρή αμηχανία .όμως στο τέλος της μέρας θα νιώσεις απαλλαγμένος από τα ένοχα μυστικά και ανάλαφρος.

Καρκίνος:
Αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τελείωμα της εβδομάδας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές συζητήσεις.
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις ενέργεια. αλλά από την άλλη μεριά μπορείς να κάνεις θαύματα αν δεν αφήσεις το τεμπέλη εαυτό να σε τραβήξει κάτω.

Λέων:
Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και όλα σταδιακά θα δεις να αλλάζουν. Δεν πρέπει να σε τρομάζει η αλλαγή - καιρό τώρα τη δούλευες στο μυαλό σου. Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν ακριβώς με τον τρόπο που τα σχεδίαζες.
Όμως και χωρίς το ξενοδόχο τα σχέδια έχουν ήδη γίνει, και ό,τι πρέπει τώρα να κάνεις είναι να αποδεχτείς τις αλλαγές και να νιώσεις άνετα μέσα σε αυτές (για καλό είναι!).

Παρθένος:
Ενώ την νιώθεις μια οκνηρία και μια βαρεμάρα -και ο καναπές σε φωνάζει να κάνετε παρέα- δεν πρέπει σήμερα να ξεσφίξεις το λουρί.
Πρέπει στα επαγγελματικά να τα δώσεις όλα για όλα σαν να μην υπάρχει αύριο, αφού η μέρα σού δίνει πολύ μεγάλες ευκαιρίες εξελίξεις .Άδραξε και τη μέρα και τη στιγμή.
Τη νύχτα μπορείς να χαλαρώσεις στον καναπέ σου. Αλλά με καλή .. παρέα.

Ζυγός:
Επιτέλους νιώθεις και πάλι ο Ζυγός που σου αρέσει να είσαι. Σαν να βρήκες πάλι την ισορροπία και τη φόρμα σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά όσο στέκεσαι στη θετική τους όψη και δεν αρχίζεις το μίρι - μίρι και την γκρίνια.
Οκ ακόμα είσαι μεταξοσκώληκας, αλλά μια μέρα θα γίνεις πεταλούδα!

Σκορπιός:
Όλα στα κόκκινα. Όλα παίρνουν φωτιά, αφού βαρέθηκες τα ημίμετρα! Επιτέλους ένα θέμα που σε βασάνιζε θα βρει τη λύση του γιατί αποφάσισες ότι καιρό τώρα το πάς και το φέρνεις - και καλό είναι να το ξεμπερδέψεις το κουβάρι (που εσύ μπέρδεψες!).
Μέρα λοιπόν προκλήσεων, απλά πρόσεξε μην το παρακάνεις με τις δοσολογίες…

Τοξότης:
Τον αυθορμητισμό τον φοράς σήμερα κατάσαρκα. Ακόμα και αν σε πουν υπερβολικό μην κάνεις πίσω. Έχεις συνδεθεί και πάλι με τον αληθινό Τοξότη που κρύβεις μέσα σου και όπου να ’ναι θα δεις κατάματα και τις δικές μεγάλες αλήθειες.
Ναι, δεν θέλεις άλλη ουτοπία και παραμύθα. Η μέρα δικαιώνει τους τολμηρούς. Η νύχτα τους ονειροπόλους.

Αιγόκερως:
Το πάθος σε βρίσκει εκεί που κάθεσαι αμέριμνος και σε «ξεσηκώνει». Το πρόβλημα είναι τι γίνεται αν δεν έχεις βρει ακόμη το αντικείμενο του πόθου σου; Ρίξε το στο χορό…, στη διασκέδαση στα ανάλαφρα.
Η μέρα ζητάει δημιουργική εκτόνωση, το ίδιο και η νύχτα. Αυτοσχεδίασε λοιπόν, και χαμογέλα. Θα δεις ότι πολλά μπορεί να αλλάξουν με ένα αληθινό σου χαμόγελο (και ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις).

Υδροχόος:
Το σώμα σε πηγαίνει. Το σώμα έχει μνήμη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα είναι θεαματική, αφού μπορεί να βρεθείς με το ακουστικό στο χέρι επειδή θυμήθηκες μια παλιά αγάπη. Τα πισωγυρίσματα είναι προαιρετικά, αλλά οι αναμνήσεις σίγουρα θα σου χτυπήσουν τη πόρτα.
Προσπάθησε στην εργασία να μείνεις συγκεντρωμένος γιατί είσαι κοντά στο να βρεις μια λύση στον οικονομικό σου γρίφο.

Ιχθύες:
Ο Γούορχολ έλεγε: «Είμαι σίγουρος πως θα κοιτάξω τον καθρέφτη και δεν θα δω τίποτα. Ο κόσμος με αποκαλεί πάντα καθρέφτη.» Σου ταιριάζει γάντι αυτό. Έχεις απομακρυνθεί από τις πραγματικές σου ανάγκες, από τα θέλω σου, και είναι ευκαιρία να συνδεθείς πάλι με τα καλά και τα υγιή σου κομμάτια.
Η νύχτα σού βγάζει το λουρί και αφήνει τον ερωτισμό σου ελεύθερο. Προσοχή, καθώς έχεις γίνει του σαλονιού, μην σε δαγκώσει κανένα αδέσποτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου