Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.


Κριός:
Προσπάθησε -έτσι- για αλλαγή να είσαι σήμερα ειλικρινής με τον εαυτό σου. Με τον καθρέφτη σου, με τα βαθύτερα θέλω σου. Κοίτα μέσα σου χωρίς να φοβηθείς. Η απόφαση είναι δική σου: θέλεις να ζεις με φόβο ή με θάρρος;
Πράττεις όπως πράττεις γιατί είσαι εσύ που αποφασίζεις. Αν το καταλάβεις αυτό πολλά θα αλλάξουν.
Μέρα λοιπόν διαλογισμού σήμερα και αυτοκριτικής. Άσε τα κασκαντεριλίκια και το ρίσκο για άλλη στιγμή. Είναι η ώρα που οφείλεις να ανακαλύψεις τον βυθό που κουβαλάς.

Ταύρος:
Στο ένα σου μάτι καίει η φιλοδοξία στο άλλο δεν θέλεις να χάσεις και τη βολή σου… Έτσι, πάνω στην σαστιμάρα σου, αλληθωρίζεις. Να το προσέξεις αυτό, ειδικά τώρα που ψάχνεις για γαμπρό.
Η μέρα πάντως σε ζορίζει. Δεν είναι ότι τα έχει βάλει μαζί σου, είναι όμως που αργείς να πάρεις αποφάσεις - και το παιχνίδι στην πίστα που κινείσαι είναι γρήγορο.
Άντε τι κάθεσαι; Αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει έτσι και αλλιώς. Μην χάνεις πόντους - και κυρίως μην τους αφήσεις να σε λένε κότα…  

Δίδυμος:
 Όσο και αν προσπαθείς να κρύψεις το κακό σπυρί, αυτό φαίνεται και κακοφορμίζει. Αν δεν το σπάσεις γιατρειά δεν θα βρεις, αφού οι αποκαλύψεις δεν θα ‘ναι καθόλου ευχάριστες.
Τουτέστιν, ανέκτησε πάλι τον έλεγχο των καταστάσεων και μάθε να ζητάς με στυλ και όχι σαν τριτοκοσμικό ζητιανάκι.
Πάντως τα σημαντικά είναι καλύτερα να τα αναβάλεις και να αφήσεις για σήμερα μόνο τα διαδικαστικά…

Καρκίνος:
Δημιουργική μέρα, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και βάλε στη φαντασία σου φτερά. Εστίασε λοιπόν στα δικά σου, συγκεντρώσου στα του οίκου σου και μην περιμένεις να αλλάξουν και οι άλλοι γύρω σου επειδή αποφάσισες να αλλάξεις εσύ.
Τα πράγματα που σου δίνουν εσένα χαρά δεν σημαίνει ότι δίνουν αναγκαστικά και στους άλλους. Μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τον κόσμο. Φτάνει που νιώθεις ότι έχεις την όρεξη να αλλάξεις εσύ.
Άλλωστε έχεις πολύ δουλεία μπροστά σου.

Λέων:
Tην έχεις κάνει την ένταση κολλητή σου και πηγαίνετε παντού μαζί αλά μπρατσέτα. Με το καλημέρα τα τρίζεις τα δόντια και ανεβάζεις τα ντεσιμπέλ για ψύλλου πήδημα.
Οκ τα έχεις καταφέρει και οι άλλοι διαπίστωσαν ότι γυαλίζει το μάτι σου - αλλά έχεις μείνει κάπως μόνος σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνδεθείς με το καλό κομμάτι του εαυτού σου και να κάνεις πάλι χαμογελαστές σκέψεις.
Σαν  γερό Σκρούτζ δεν θα έχεις πολύ επιτυχία. Δεν σου πάνε τα μούτρα. Δεν σου πάει η γκρίνια. Εσύ .. ένας βασιλιάς είσαι υπεράνω τέτοιων μικροτήτων!

Παρθένος:
Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο κοινωνικό αλλά και σπάταλο. Καλή η Dolce Vita αλλά αν αύριο δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιο θα σε πιάσει μεγάλη απόγνωση.
Για αυτό βάλε τον Επίκουρο στη ζωή σου και περιορίσου σε απλές και συνετές απολαύσεις. Δεν θα μειώσεις την ένταση, απλά θα περιορίσεις την υπερβολή.

Ζυγός:
 Η εργασία τον τελευταίο καιρό δεν έχει χαρά. Έχει ρουτίνα και πίεση και ενώ επιθυμείς τόσο πολύ να κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από  η μονοτονία και το τέλμα σου, στο τέλος της μέρας κάνεις τα ολόιδια - και πλήττεις μέχρι  αηδίας.
Από το να αυτομαστιγώνεσαι θα ήταν καλύτερα να βάλεις σε εφαρμογή αυτές τις καλές ιδέες  που έχεις στο κεφάλι σου (που τις πας και τις φέρνεις, και το έχεις κουράσει τόσο πολύ...) 
Υ.Γ: Μην ξεσπάς στο έτερον σου ήμισυ, που σημαίνει μην ανοίγεις πολλά μέτωπα…

Σκορπιός:
 Έχεις που έχεις ξυπνήσει από τη στραβή πλευρά του κρεβατιού, γιατί ανοίγεις περιττά μέτωπα; Γιατί κουράζεις τον εαυτό σου με τα προφανή γιατί δεν αποφασίζεις ότι κάποιες μέρες θα ναι έτσι και κάποιες αλλιώς;
Εε ναι λοιπόν, η σημερινή έχει τα ζοριλίκια της. Που σημαίνει ότι όσο πιο μαλακά το πας τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις…

Τοξότης:
 Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου σε κάνει πιο sentimental και θυμίζεις ορχιδέα θερμοκηπίου. Δεν είναι μόνο ότι θέλεις μια ζεστή αγκαλιά, είναι που δεν ξέρεις πώς να την ζητήσεις, και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. (Και στο τέλος πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!)
Η μέρα δεν θέλει μεγάλα ρίσκα, ούτε μεγάλες δηλώσεις, ούτε να κάνεις το νευρόσπαστο. Ζήτα για να λάβεις. Τόσο απλά.

Αιγόκερως:
Τα πράγματα έχουν κάπως ξεσκαλώσει, και πηγαίνουν αργά αλλά σταθερά. Εσύ πάλι, για ακόμα μια φορά, είσαι ανικανοποίητος και δεν μπορείς να δεις την αλλαγή γιατί περίμενες να σκάσουν πυροτεχνήματα με το καλημέρα.
Σταμάτα να είσαι τόσο ανυπόμονος, Μην  βιάζεσαι Κοντορεβιθούλη, θα σκοντάψεις και θα ρίξεις κάτω την καρδάρα με το γάλα. (Και είναι κρίμα τόσο άρμεγμα να πάει χαμένο.)

Υδροχόος:
Αφού το βλέπεις έχεις μπροστά σου τοίχο – θέλεις λοιπόν να μας πεις, γιατί γκαζώνεις; Μην αρχίσεις τις φιλολογικές συζητήσεις... περί αυτοσυντήρησης. Είτε θέλεις να το δεις είτε όχι, την αυτοκαταστροφή την φοράς κατάσαρκα.
Αφού το ξέρεις τόσο καλά: ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός σου. Τι να κάνεις; Βγες  με έναν καλό φίλο που αγαπάς και σ’ αγαπάει και πες του να σου θυμίσει ποιος  πραγματικά είσαι.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου, με τη διαδρομή και τα αληθινά σου θέλω.

Ιχθύες:
Σήμερα θα ήταν καλό να λες σε όλα ναι, ακόμα και αν νιώσεις ότι σε πιάνουν κορόιδο. Εσύ στον κόσμο σου, κούνα καταφατικά το κεφάλι… Και όταν φύγει η μπόρα θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και θα πεις και τα πράγματα με το όνομα τους.
Η μέρα έχει την τάση να σε μπλέξει, μπορεί να τα μπλέξεις και εσύ τα πράγματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για αυτό –attention!- γύρνα στα νερά σου, λούφαξε πίσω από κανένα βραχάκι, και άσε τη μέρα να περάσει.
Aν παραμείνεις στη μεριά της καλοσύνης, μπορεί να εμφανιστεί αργά τη νύχτα και καμιά Γοργόνα και να ’χεις τα τυχερά σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου