Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.


Κριός:
Η μέρα σήμερα θέλει προσοχή γιατί μπορεί εύκολα να εκτροχιαστείς και  άντε μετά να τους πείσεις ότι είχες τις καλύτερες προθέσεις. Το πιο έξυπνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις πολλά, να πεις λίγα. Να αγοράσεις δηλαδή χρόνο ανοιγοκλείνοντας νωχελικά τις βλεφαρίδες σου.
Ό,τι τώρα πρέπει να κάνεις είναι να ανασχεδιάσεις τη στρατηγική σου γνωρίζοντας πρώτα τις προθέσεις τους. Από την άλλη μεριά σου έχει βγει μια τάση να τα πεις έξω από τα δόντια. Υπομονή. Θα έρθει και αυτή η άγια μέρα απλά δεν είναι σήμερα.

Ταύρος:
Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι έλεγε μια παλιά διαφήμιση και πραγματικά ζεις στον κόσμο που το θεληματικό πιγούνι σε πάει και σε φέρνει και σε κάνει ότι θέλει. Η Μπάρμπαρα Κάρτλαντ μέσα από σένα βρικολακιάζει και σε οδηγεί στον κόσμο του λαθραίου.
Τα έχεις πάλι μπερδέψει. Η μέρα προσφέρεται για να σουλουπώσεις τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου και εσύ μπερδεύεις τα αισθηματικά σου. Μπορεί να νομίζεις ότι  είσαι σε κατάσταση je t aime moi non plus! Tον άλλον τον ρώτησες  αν έχει διάθεση για όλη αυτή τη συναισθηματική υπερχείλιση;

Δίδυμος:
Σήμερα θα έχεις εξελίξεις για αυτό βγάλε από τα αυτιά σου την ωτοασπίδες και μην περιμένεις  αποκλειστικά το ένα και μοναδικό σενάριο. Δηλαδή σταμάτα να έχεις τόσο «φαντεζί» προσδοκίες.
Όσο πιο πολύ πατάς στη γη τόσο πιο εύκολα θα δεχτείς τις αλλαγές. Η μέρα πάντως έχει τσαμπουκά και αν συντονιστείς μαζί της μιλάμε για «άλλα κόλπα»  και τα γούστα που θα βγούν θα 'ναι εντελώς εξωτικά.

Καρκίνος:
Μην κάνεις πίσω τώρα ειδικά που χάραξες πορεία. Μην κάνεις πίσω στην πρώτη στραβοτιμονιά. Εντάξει, δεν έχεις συνηθίσει να ισορροπείς πάνω σε δωδεκάποντα. Από την άλλη μεριά  η θέα από ψηλά είναι καλύτερη.
Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και μέχρι  να  βγει το πόρισμα, μιμήσου το είδωλο. Η  Marilyn έκανε μικρά και κοφτά βηματάκια. Λικνιζόταν στα τακούνια της με ερωτισμό και χάρη.

Λέων:
Το πας από εδώ το φέρνεις από εκεί και τελευταία στιγμή του αλλάζεις τα φώτα. Στρατηγική ώρα μηδέν. Τίμα το λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου και συνδέσου με τον αποφασιστικό σου εαυτό σου.
Ό,τι σήμερα σου ταιριάζει είναι ο στίχος "άλλα λέω και αλλά κάνω και άλλα εννοώ". Ναι αλλά αν αλλού τρως αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις, μόλις σε καταλάβουν θα φας πόρτα από όλα τα πόστα.

Παρθένος:
Η μέρα ξεκινάει αλαφιασμένα και νιώθεις και εσύ να ανεβαίνει το στομάχι σου στο στόμα. Δεν είναι μόνο ότι είσαι στο Λούνα Παρκ, είναι ότι έκανε απεργία η ηλεκτρική εταιρεία και βρέθηκες ψηλά στον τροχό της τύχης χωρίς να μπορείς να ορίσεις τη τύχη σου.
Πάρε τα γεγονότα όπως έρχονται και προσπάθησε να το διασκεδάσεις. Το ρεύμα θα έρθει γρήγορα και μέσα στο ίδιο στο Λούνα Παρκ θα βρεις και καλές .. εκπλήξεις και ευκαιρία για παιχνίδι και για έρωτα.

Ζυγός:
Δεν σ' αρέσει να απαιτούν οι άλλοι πράγματα φτάνει λες να μου το ζητήσουν με ωραίο τρόπο.. Έχεις όμως μήπως σκεφτεί ότι η αναβλητικότητα σου αγγίζει το θεό και ότι μερικά θέματα τα έχεις κουράσει; Σήμερα αισθάνεσαι ότι οι κοντινοί σου άνθρωποι σε κουράζουν αν κάνεις όμως την αυτοκριτική σου θα δεις ότι μόνος σου κουράζεις τον εαυτό σου.
Μοναδικό αντίβαρο στη μέρα σου το χιούμορ. Κοίταξε να το βρεις και να ξεκινήσεις γελώντας με τα «χάλια» σου.

Σκορπιός:
Άλλαξε ο Σκορπιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Οκ, μπορεί να μην νιώθεις ακόμα έτοιμος για τη μεγάλη αλλαγή είναι όμως απορίας άξιο γιατί τους έχεις κουράσει όλους με ανακοινώσεις του στυλ.. «εγώ την κάνω, δεν μένω άλλο πια στα ίδια».
Mais pourquoi κάνεις αναθυμιάσεις φόβου και εκεί στα ίδια θολά νερά  πνιγείς και την καταπιεσμένη σου λίμπιντο;  
Υ.Γ.: Αχ μια φορά Σκορπιός πάντα Σκορπιός.

Τοξότης :
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου αρέσεις πάλι και σου έχει βγει μια διάθεση για όλα τα ωραία τα φίνα τα ντελικάτα της ζωής. Μπορεί τα οικονομικά σου να μην σε βοηθούν θα βρεις όμως τον τρόπο να κακομάθεις σήμερα τον εαυτό σου.
Ναι, επικεντρώσου σε σένα - καιρό είχες να σου προσφέρεις με τέτοια προθυμία. Είναι εξακριβωμένο όταν είσαι εσύ καλά είναι και οι γύρω σου.

Αιγόκερως:
Έχει βγει στην επιφάνεια ο κοινωνικός σου εαυτός. Μπορεί η μέρα σου να είναι απαιτητική και να σε χτυπάει κάτω σαν χταπόδι αλλά η νύχτα σου έχει ποικιλία.
Ακόμα και αν η έξοδος είναι φυγή, ακόμα και αν βγαίνεις τελικά για να ξεχνιέσαι και να γλιτώνεις από τα βασανιστικά υπαρξιακά σου ερωτήματα, το θέμα έχει ως εξής: Περνάς καλά, διασκεδάζεις, και έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις και τζακ ποτ στον έρωτα.

Υδροχόος:
Αυτό το αόρατο κάτι σου ρουφάει όλη την ενέργεια. Ξυπνάς και αισθάνεσαι κουρασμένος Κοιμάσαι έναν ύπνο που δεν έχει ηρεμία και η πραγματικότητα σε έχει αρπάξει σαν νεογέννητο γατί από τον σβέρκο και σε πηγαίνει.
Μην παλεύεις τους ανεμόμυλους. Μην χάνεις  ενέργεια βάζοντας τα με θεούς και δαίμονες. Αν νιώθεις κουρασμένος βρες τρόπους να ξεκουραστείς. Μικρά πράγματα: ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, ένα ωραίο φαγητό, μια ζεστή αγκαλιά.

Ιχθύες:
Η Αφροδίτη στον ζώδιο σου, σου δίνει ερωτισμό, κέφι, ενέργεια αλλά σε κάνει και κάπως ανυπόμονο σε  όλα τα επίπεδα. «Άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω», σ ακούμε να λες και τα άλλα ζώδια είναι θυμωμένα με την επιμονή σου.
Δεν φτάνει να θέλεις, πρέπει και να το εμπνεύσεις. Τι έγινε το παιχνίδι της σαγήνης σου; Γιατί δεν ξεκινάς με ένα βλέμμα βαθύ και λιγωμένο, να στάζει ερωτισμό; Ένα βλέμμα δηλαδή γεμάτο νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου