Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή και 13.


Κριός:
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να προωθήσεις τη δουλεία σου με τον καλύτερο  δυνατό τρόπο και να βγεις κερδισμένος στις διαπραγματεύσεις. Από την άλλη μεριά σου βγαίνει και μια έλξη για το παρασκήνιο και θες να κινηθείς... υπόγεια.
Δεν υπάρχει λόγος να τα μπερδέψεις τα πράγματα τώρα που πήραν ένα ξεκάθαρο δρόμο. Κάνε καθαρές συμφωνίες και κουβέντες και σε όποιον αρέσει. Εσύ τη δουλεία σου την έκανες μια φορά και μάλιστα με μεράκι.

Ταύρος:
 Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σήμερα σου δίνουν και λάμψη και γοητεία και τόλμη. Και μπορεί να θυμίζεις και το σήριαλ Τόλμη και Γοητεία αφού τη ζωή σου άνετα μπορεί να την κάνεις Σαπουνόπερα.
Ναι θυμίζεις τόσο την Τζοάν Κόλινς όταν χαστούκιζε στη Δυναστεία τον Ντεξ και έσβηνε τα τσιγάρα της σε τασάκια με χαβιάρι…

Δίδυμος:
Βρίσκεις πάλι την χαμένη σου ενέργεια και είναι σαν να συνδέεσαι με τον πραγματικό δίδυμο που  κρύβεις μέσα σου. Είχες καιρό να νιώσεις καλά μέσα στα ρούχα σου. Είχες καιρό να πεις κάτι και να αισθανθείς ότι ακούγεται και πιάνει τόπο η φωνή σου.
Και μπορεί κάτι θέματα οικογενειακά να σε ταλαιπωρούν ακόμα, όμως με την κοινωνικότητα να είναι πάλι στα πάνω της ίσως κάποιος γνωστός από εκεί που δεν το περιμένεις σου φέρει τη λύση στο πιάτο.

Καρκίνος:
Μέρα δράσης και σημαντικών αποφάσεων. Μην κάθεσαι άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Με Ήλιο και Άρη σήμερα να σχηματίζουν τρίγωνο, άρχισαν και για σένα τα τρίγωνα- κάλαντα, και πρέπει να το πιάσεις γρήγορα και το σύνθημα και το παρασύνθημα και να λειτουργήσεις όσο πιο  αποτελεσματικά γίνεται.
Ναι Καρκινάκι, το έχει πει ο Κάλβος τόσο ωραία στον στίχο του: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Λέων:
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σήμερα δίνει στους κόπους σου παράσημα. Ναι πράγματι είναι καιρός να πάρεις μια ανάσα και να πεις μέσα σου ένα ολόκληρο: Μπράβο μου καλά τα κατάφερα.
Όχι ότι δεν μπορούσες καλύτερα, όχι ότι σε ευνόησαν ιδιαίτερα οι συνθήκες αλλά σε κάθε περίπτωση είσαι κοντά στον στόχο σου και κόπιασες πολύ για αυτόν.
Στα αισθηματικά να θυμάσαι ότι όσο είσαι εκεί και δίνεις τροφή και αισθήματα τα πράγματα θα προχωράνε καλά, όταν εγκαταλείπεις και κάθεσαι μόνος στο θρόνο σου κανείς δεν στο δικαιολογεί.

Παρθένος :
Επιτέλους ισσοροπείς πάνω στα δωδεκάποντα τακούνια, αλλά ισορροπείς και τη λογική με το συναίσθημα σε μια δοσολογία που θα ζήλευε ο κάθε... ισορροπημένος του ζωδιακού. Εύγε και προσπάθησε να μείνεις σε αυτό το καλό μέτρημα.
Η μέρα φέρνει γρήγορες εξελίξεις και πρέπει να είσαι έτοιμος για καλή και θεαματική μπάλα και για ακόμα πιο θεαματικά γκολ.
Η νύχτα έχει πιο αργό και νωχελικό ρυθμό και σε κάθε περίπτωση έρχεται να σε ανταμείψει.

Ζυγός:
Σήμερα σε έλκουν τα τολμηρά. Τα δύσκολα. Τα διαφορετικά. Θέλεις να ξεφύγεις από τα δεινά του κόσμου, από τις συμβάσεις σου. Θέλει και θέλεις και δεν φοβάσαι μην σε πουν φευγάτο. Ό,τι δεν είχες τολμήσει τόσους μήνες δεν αποκλείεται να το τολμήσεις απόψε το βράδυ. 
Οκ, μαζί σου είμαστε αρκεί να προσέχεις στις επικίνδυνες φιγούρες ειδικά αν δεν έχει δίκτυ ασφαλείας από κάτω.

Σκορπιός:
Έτσι μπράβο μετά από πολύ καιρό τα λες καθαρά. Να αγιάσει το στόμα σου. Άφησες τις περιστροφές και τα ήξεις άφιξεις και μπήκες στο δια ταύτα.
«Αυτός είμαι, αυτά θέλω και σ' όποιον αρέσω», σ' ακούσαμε να λες. Κάθισε τώρα λίγο πίσω, κάνε μια τζούρα και παρατήρησε τι γίνεται:
Όχι μόνο αρέσεις, αλλά σε θέλουν και στην παρέα τους, στο τραπέζι, στη συμφωνία τους.. ακόμα και στο κρεβάτι τους.

Τοξότης:
Εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες, και τα δυνατά σου σημεία. Είναι πια καιρός να στηριχτείς αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις. Σταμάτα να στέκεσαι σε δεκανίκια και να περιμένεις το θαύμα παριστάνοντας τον Λάζαρο.
Το θαύμα είναι η «στιγμή». Μην χάνεις το εδώ και τώρα για μελλοντικά μεγαλεία που ίσως... δεν έρθουν ποτέ.
Πάρε τα μετρητά στο χέρι με ευγνωμοσύνη και προσπάθησε να κρατήσεις κάποιο μέτρο.

Αιγόκερως:
Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πολύ ποθητό και σου δίνει πάλι κέφι και έμπνευση. Με τέτοια διάθεση και με  την Αριάδνη να σιροπιάζει  μαζί σου, αποφασίζεις να μπεις στον Λαβύρινθο και να δώσεις τέλος σ αυτό το τρομοκρατικό τριπάκι που σου χτυπάει κάθε τρεις και λίγο τι πόρτα.
Mais oui...  εγκαταλείπεις οριστικά κάποιες φοβίες που σε ρίχνουν εντελώς έξω. Εύγε.

Yδροχόος:
Κάτι σε πηγαίνει. Αυτό το κάτι ώρες ώρες μοιάζει με λιμουζίνα με όλες τις ανέσεις, και άλλοτε σαν  τρελό φορτηγό - με τα φρένα εντελώς σπασμένα. Ο ερωτισμός σου είναι λαθραίος και μυρίζει μπρουτάλ.
Θέλεις περισσότερο να παρασυρθείς, παρά να παρασύρεις. Θέλεις έναν βαρύ αναστεναγμό. Πρόσεξε μόνο μην είναι βαρύ και το τίμημα.

Ιχθύες:
Αν και Παρασκευή και 13, μόνο ατυχία δεν σου φέρνει η μέρα. Όσο για τη νύχτα: ο ερωτισμός φοράει τα καλά του και έρχεται να σου κάνει επίσκεψη. Ναι, ω ναι, θα έχεις τα τυχερά σου.
Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε πριν το καταλάβετε - ζευγαρωμένοι- και όσοι είστε σε σχέση θα νιώσετε σαν τον πρώτο καλό καιρό. Pas mal du tout!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου