Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πώς θα παίξουν Παναιτωλικός και ΑΕΚ;



Η ΑΕΚ έρχεται στο Αγρίνιο έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες με Αστέρα Τρίπολης (2-0) και Λεβαδειακό (2-1), με το μειονέκτημα ότι θα αγωνιστεί σε τρίτο επίσημο παιχνίδι σε διάστημα 7 ημερών. Η κούραση της ΑΕΚ είναι το μειονέκτημά της σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο ο Κωστένογλου θεωρεί κομβικό για τη συνέχεια.
Ο κόουτς της ΑΕΚ είδε τους Λεονάρντο και Μάκο να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης και της Παρασκευής και θα τους έχει τελικά στην διάθεσή του, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αλλάξουν πολλά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Ο Αραμπατζής θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Κοντοέ και Καράμπελα στα δύο άκρα. Μπροστά από τον Αραμπατζή θα βρίσκονται οι Μανωλάς και Κάλα, αν και η εμφάνιση του Δέλλα με τον Λεβαδειακό ίσως δώσει θέση βασικού στον έμπειρο Έλληνα στόπερ. Μάκος και Βάργκας θα βρίσκονται ανάμεσα από την άμυνα και το κέντρο, το οποίο θα αποτελείται από τους Λεονάρντο, Μπέλεκ και Κάρλος. Από εκεί και πέρα ο ανεβασμένος τελευταία Λυμπερόπουλος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Πιθανή ενδεκάδα (βλ. και γράφημα): Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Μανωλάς, Κάλα (Δέλλας), Μάκος, Βάργκας, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κάρλος, Λυμπερόπουλος.
Από την πλευρά του ο Τεννές έχοντας ως μοναδικό πρόβλημα τον Άντι, δεν θα αλλάξει και πολλά από την συνηθισμένη ενδεκάδα του. Ο Μπλάζιτς με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει κερδίσει την θέση στα γκολπόστ και μπροστά του θα έχει τους Ετζενγκέλε και Ντολεζάι. Ο Κουτρομάνος είναι σίγουρος στα δεξιά, ενώ ο Γκόλιας φαίνεται πως θα καλύψει το κενό του Άντι μιας και είναι ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρός αριστερός μπακ. Μητρόπουλος και Κούσας θα βρεθούν και πάλι μαζί μπροστά από την άμυνα, ενώ Θεοδωρίδης, Ρότσα και Καμαρά θα είναι η μεσοεπιθετική τριάδα.
Υπάρχει εδώ μία περίπτωση ο Μπουμάλ να πάρει την θέση του Ρότσα και να παίξει στο κέντρο ο Θεοδωρίδης και ο Μπουμάλ αριστερά, αλλά αυτό το σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωσή του.
Πιθανή ενδεκάδα (βλ. και γράφημα): Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Μητρόπουλος, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Χαριστέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου