Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Έκλεψε σπέρμα από το προφυλακτικό του φίλου της για να μείνει έγκυος


Ο Τζόζεφ Πρέσιλ είχε σχέση διάρκειας περίπου έξι μηνών το 2007  με την Ανέτρια Μπαρνέτ στο Λογκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και είχαν αποφασίσει οι σεξουαλικές επαφές να γίνονται με προφυλακτικά γιατί δεν ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά.

 Λίγους μήνες μετά η σύντροφός τού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και εκείνος χάρηκε αλλά μέσα του πίστευε ότι ίσως τα δίδυμα που κυοφορούσε η γυναίκα να μην ήταν δικά του. Είχε αποφασίσει μόλις γεννηθούν τα παιδιά να κάνει εξετάσεις DNA για να είναι σίγουρος για την πατρότητα αλλά όταν είδε διαπίστωσε την καταπληκτική ομοιότητα με εκείνον και άλλαξε γνώμη. Ο γάμος δεν έγινε ποτέ αλλά ο άνδρας αναγνώρισε τα δίδυμα και πλήρωνε κάθε μήνα διατροφή.

 Τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε στο σπίτι του μια επιστολή από μία κλινική. Όταν άνοιξε την επιστολή διάβασε ότι η γυναίκα είχε προσκομίσει σπέρμα από τον ίδιο στην κλινική με σκοπό να γίνει εξωσωματική και να μείνει έγκυος.

 Ο Πρέσιλ εκνευρίστηκε και κατέθεση μήνυση εναντίον της Μπαρνέτ αλλά και της κλινικής και εκτιμά ότι η γυναίκα πήρε το σπέρμα από το προφυλακτικό και το μετέφερε στην κλινική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου