Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 26/8


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο Λέοντα θα παρατηρήσεις να ξεδιαλύνονται θέματα που είχαν να κάνουν με τον ερωτικό σύντροφο και σε προβλημάτιζαν στη σχέση σας. Επίσης, είναι ευκαιρία να απομακρύνεις άτομα από το παρελθόν που σε πλησίασαν τον τελευταίο καιρό.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής σε ταλαιπωρεί στις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας, αλλά από σήμερα φαίνεται πως κάτι αλλάζει αφού οι σχέσεις σας εξομαλύνονται και καταλαβαίνεις πως μπορείς να επιστρέφεις σπίτι σου χωρίς το άγχος του τι θα ακούσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο Λέοντα από σήμερα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως σκέφτεσαι και επικοινωνείς με πολύ πιο ορθό τρόπο από ότι τις προηγούμενες μέρες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή σε ορθή πλέον πορεία στο Λέοντα θα πρέπει να ξεδιαλύνεις ερωτικές σχέσεις και οικονομικές συνδιαλλαγές ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που σε κάνει να φοβάσαι πως κάτι θα χάσεις.


ΛΕΩΝ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και αυτό σε ανακουφίζει αφού η επικοινωνία σου βελτιώνεται, οι καθυστερήσεις αρχίζουν να εκλείπουν και τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα καλά νέα της μέρας είναι πως ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία με αποτέλεσμα η επικοινωνία σου να βελτιώνεται. Βέβαια με τον Ερμή στο Λέοντα θα χρειαστεί να σκέφτεσαι δύο φορές πριν μιλήσεις.


ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο Λέοντα, είναι καιρός να λάβεις αποφάσεις σχετικά με τις φιλικές σου σχέσεις ώστε να ξεδιαλύνεις το θολό τοπίο. Από εδώ και πέρα διατηρείς κοντά σου άτομα που σου δημιουργούν αισιοδοξία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από σήμερα στο Λέοντα και αυτό ίσως να σημαίνει πως επιστρέφεις στη δουλειά σου ή πως ένα εργασιακό project που έτρεχε αλλά δεν φαινόταν τόσο καιρό, γίνεται πλέον φανερό και για τους άλλους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο Λέοντα μπορείς να προγραμματίσεις ταξίδια ή σπουδές έχοντας μελετήσει όλες τις εκκρεμότητες και την ικανότητα να λάβεις μια απόφαση που σε ευνοεί και σε διευκολύνει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο Λέοντα, θα παρατηρήσεις πως κάποιες χρηματικές συνδιαλλαγές μπαίνουν σε μια σειρά και πως η σχέση σου με ένα άτομο που βασίζεται στη σεξουαλική σας χημεία παύει να σου δημιουργεί ερωτηματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο (του Λέοντα) κι αυτό είναι ένα γεγονός που επαναφέρει τις σχέσεις σου σε ένα σημείο κατά το οποίο μπορείς να πιστεύεις και να θεωρείς αληθινά αυτά που λες και σου αναφέρουν.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο Λέοντα από σήμερα με αποτέλεσμα να μπορείς να ξεκινήσεις ένα εργασιακό θέμα που σκεφτόσουν τόσο καιρό και δεν αποφάσιζες να το βάλεις μπροστά ή δεν έβρισκες το χρόνο να ξεκινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου