Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ποιοι διάσημοι θα κάνουν στην Ελλάδα διακοπές;


Νομίζατε ότι ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones «χόρτασαν» τις ελληνικές ομορφιές και επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη τους; Αμ δε! Το ζευγάρι παραμένει στην χώρα μας και μάλιστα εξακολουθεί να απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και τους μεζέδες, αυτή τη φορά στην Σύμη!

Και όχι μόνο οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στο νησί, αλλά οι ιδιοκτήτες δύο διαφορετικών εστιατορίων διεκδικούν τα πρωτεία ως προς το ποιος τους... τάϊσε κιόλας! Από την μία ο ένας λέει ότι σε εκείνον έφαγαν ο Michael και η Catherine, από την άλλη, ο άλλος καλεί τον συνάδελφό του να αποδείξει με ντοκουμέντα ότι έτρωγαν στην ταβέρνα του πριν από λίγες ημέρες οι διάσημοι καλεσμένοι του. Ολόκληρη βεντέτα λέμε στήθηκε στο νησί!

Το ζευγάρι ολοκληρώνει σε λίγες ημέρες τις διακοπές του στην χώρα μας. Σκυτάλη παίρνουν ο ηθοποιός Hugh Jackman, ο συνάδελφός του Harrison Ford, καθώς και ο διάσημος σκηνοθέτης Steven Spielberg, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τα ελληνικά νησιά. Και είναι μόνο μερικοί από εκείνους που για μια ακόμη χρονιά θα «γευτούν» το ελληνικό καλοκαίρι.

Εντωμεταξύ, οι Ελληνες επώνυμοι ήδη έχουν ξεκινήσει να... ξεκουράζονται. Σε αυτούς ανήκει και η Τάμτα, η οποία κάνει διακοπές στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου