Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

27 και 28/9: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα WAKEBOARD στην ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ!

Με ευχαριστήρια επιστολή του, προς τους χορηγούς του Trichonian Triathlon, o Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου «Τρίτωνας» , γνωστοποιεί την φιλοξενία κορυφαίων ναυταθλητικών διοργανώσεων μέσα στο 2014, ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση των χορηγών και σε αυτές τις προσπάθειες.


Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Αγρινίου »ΤΡΙΤΩΝΑΣ», σας ευχαριστούν θερμά για την συμβολή σας στην επιτυχή  πραγματοποίηση του αγώνα τριάθλου  »1st    TRICHONIAN TRIATHLON»  που διοργάνωσε ο σύλλογός μας στη Λίμνη Τριχωνίδα την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.            
                                                     
Το επιτυχημένο αποτέλεσμα αυτής της κοινής μας προσπάθειας για την  ανάδειξη της Λίμνης Τριχωνίδας, ως φυσικής μοναδικής πίστας για την πραγματοποίηση των αθλημάτων υγρού στίβου, επέφερε ένα ακόμη σημαντικό γεγονός για τον  ΤΡΙΤΩΝΑ και την περιοχή μας.
Την τιμητική πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ & WAKEBOARD  ( ως επιβράβευση  στην  άοκνη προσπάθεια του συλλόγου μας), να συνδιοργανώσουμε ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD 2014 και ταυτόχρονα το 5th TRICHONIAN WAKEBOARD CUP 2014 , με συμμετοχή αθλητών απ’ολη την Ελλάδα.
Τα κορυφαία αυτά αθλητικά γεγονότα στο χώρο του αθλήματος θα πραγματοποιηθούν στη Λίμνη Τριχωνίδα- Δογρή στις 27,28 Σεπτεμβρίου 2014.
Και σ’αυτήν μας την προσπάθεια λοιπόν, επιθυμούμε να είστε αρωγός και συμπαραστάτης.»
agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου