Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνέλαβαν ηθοποιό για το μαχαίρι της παράστασης που παίζει!


Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου βρέθηκε στο κρατητήριο εξαιτίας ενός ξιφιδίου που είχε μαζί του για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση της «Ιλιάδας» του Στάθη Λιβαθηνού.
Ο Χριστοδούλου είχε στην τσάντα του το ξιφίδιο, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί σε έλεγχο ρουτίνας. Ο ίδιος βέβαια εξήγησε πως απλώς έχει μαζί του ένα θεατρικό εξάρτημα και τίποτα παραπάνω, όμως αυτό δεν έπεισε τους αστυνομικούς, που τον οδήγησαν στο τμήμα.
Το πρωί μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, όπου δικάστηκε και αθωώθηκε! Οι ηθοποιοί/συνάδελφοί του φυσικά ήταν μάρτυρες στη δίκη του! «Δεν περίμενα ποτέ ότι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιώ στην πρόβα μου θα μπορούσε να θεωρηθεί όπλο και να μου δημιουργήσει τέτοιες περιπέτειες», δηλώνει ο Γιώργος Χριστοδούλου στην "Ελευθεροτυπία".
Ο ίδιος βέβαια περιέγραψε την εμπειρία του, παρατηρώντας την κακοποίηση αλλοδαπών στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου: «Εμένα δεν με πείραξε κανείς. Οι αλλοδαποί πέρασαν όμως πολύ άσχημα. Η μεταχείρισή τους από την αστυνομία ήταν πολύ άσχημη. Μάλιστα κάποια στιγμή μας άλλαξαν κελί για να μη βλέπουμε τι γινόταν. Ακούγαμε όμως τις φωνές τους. Όσο ήμασταν μαζί, ερχόντουσαν οι αστυνομικοί και τους πετούσαν νερό, τους έβριζαν και τους κακοποιούσαν. Ήταν απάνθρωπο. Δεν θα το ξεχάσω».


 E-Radio.gr Blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου