Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δολοφονία-μυστήριο στο Αιγάλεω – Πυροβόλησαν 44χρονο μέσα στο σπίτι του


Ο 44χρονος άνδρας είναι μέλος της προσωπικής ασφάλειας γνωστού επιχειρηματία. Βρέθηκε πυροβολημένος στην κρεβατοκάμαρά του. 

Ξημερώματα, τρεις και μισή, όπως λένε μάρτυρες στο newsit, ακούστηκε ένας πυροβολισμός μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Δειρού.

Η σύζυγος του 44χρονου δήλωσε στην αστυνομία πως ήταν σε άλλο δωμάτιο μαζί με τα δύο τους παιδιά, δυο αγόρια 16 και 18 ετών.

Ο 44χρονος έχει ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου ήταν ανοιχτή, αν και χωρίς ίχνη παραβίασης.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία εάν κάποιος κατάφερε να αναρριχηθεί στο μπαλκόνι και να εισβάλει στην κρεβατοκάμαρα αιφνιδιάζοντας τον 44χρονο.


Οι αστυνομικοί, λόγω της σωματικής διάπλασης και της εμπειρίας του 44χρονου που θα μπορούσε εύκολα να θέσει εκτός μάχης κάποιον ... απλό κλέφτη.Η σύζυγος του 44χρονου είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν απειλητικά τηλεφωνήματα.

Από τα στοιχεία φαίνεται ότι ο 44χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα που κοιμόταν και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

Το όπλο του 44χρονου βρέθηκε στο σπίτι και θα εξεταστεί και αυτό για το ενδεχόμενο να έχει χρησιμοποιηθεί από τον δράστη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου