Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/4



Κριός
Ό, τι κι αν κάνετε σήμερα, φροντίστε να κρατήσετε το απόγευμά σας ελεύθερο. Μια συναρπαστική ευκαιρία θα προκύψει από εκεί που δεν την περιμένατε και θα το μετανιώσετε αν την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Απαιτήστε εξηγήσεις από εκείνους που σας τις χρωστούν- η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για την απόδοση του δικαίου, όπως εσείς το αντιλαμβάνεστε.

Ταύρος
Αν σας δοθεί κάποια ευκαιρία να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού μην την απορρίψετε κατευθείαν. Το ξέρω πως η σωματική άσκηση δεν είναι το φόρτε σας αλλά θα ήταν χρήσιμο να δώσετε μια ευκαιρία στο σώμα σας να δοκιμάσει τις αντοχές του.
Υπομονή στις σχέσεις με γονείς και παιδιά. Προτεραιότητά σας είναι τα ερωτικά, στα οποία έχετε κάνει και ακραίες επενδύσεις. Είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί το αν θα βγείτε κερδισμένοι.

Δίδυμος
Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται βοήθεια αλλά ντρέπεται να τη ζητήσει. Δεν οφείλετε να μαντέψετε τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του αλλά η διαίσθησή σας μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σ’ αυτούς που σας έχουν ανάγκη.
Τα παιχνίδια του Πλούτωνα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας με αρνητικό τρόπο αλλά η δυσμενής επίδραση δεν θα κρατήσει για πολύ.

Καρκίνος
Μαζευτείτε λίγο στα οικονομικά σας- δεν είναι καιρός ούτε για ανοίγματα, ούτε για επιπόλαιες δαπάνες. Αν έχετε συνεταίρους, κρατήστε τις σχέσεις σας μ’ αυτούς σε τυπικό επίπεδο, γιατί οι οικειότητες ενδέχεται να θολώσουν την κρίση σας.
Σε πολύ καλή φάση τα ερωτικά σας, που χαρακτηρίζονται από ξεγνοιασιά και ασυνήθιστη για τα δεδομένα σας ποικιλία.

Λέων
Η μοναξιά σας έχει γονατίσει κι αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο. Σκεφτείτε όμως πως όλο αυτό το διάστημα γνωρίσατε καλύτερα τον εαυτό σας και καταλήξατε με ώριμο πια τρόπο στο τι ακριβώς θέλετε. Μένει μόνο να το διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο.
Μια συγγνώμη θα σας έρθει σύντομα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος αλλά λίγο θα επηρεάσει τα συναισθήματά σας απέναντί του.

Παρθένος
Αισθάνεστε καταπιεσμένοι και η μονοτονία στην οποία σας έχει βυθίσει ο Ερμής δεν βοηθάει την κατάσταση. Ανοιχτείτε προς νέες κατευθύνσεις, δοκιμάστε νέα πράγματα και επαναπροσδιορίστε τον εαυτό σας.
Εξετάστε το ενδεχόμενο να βλάπτετε άθελά σας κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε λόγω του χιούμορ, είτε λόγω της γενικότερης στάσης σας.

Ζυγός
Έχετε πολλούς και υψηλούς στόχους αυτό το διάστημα. Σταματήστε να κόβετε δρόμο και επιλέξτε το δύσκολο μονοπάτι για την επίτευξή τους. Θα κουραστείτε περισσότερο αλλά σίγουρα δεν θα υποπέσετε σε παραλείψεις που πιθανόν να αποβούν μοιραίες.
Οι τάσεις φυγής από τον δεσμό σας μπορεί να αποτελούν μια απλή κρίση αλλά μπορεί και να είναι ενδείξεις μεγάλου προβλήματος.

Σκορπιός
Προσέξτε ιδιαίτερα τη στρατηγική σας σε θέματα επαγγελματικά και σχεσιακά γιατί φλερτάρετε επικίνδυνα με έναν άβολο και ασύμφορο συμβιβασμό. Εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο της Αφροδίτης και χρησιμοποιήστε την εκφραστικότητά σας προς όφελός σας.
Πρωτοτυπήστε στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας- εντάξτε καινούργιες δραστηριότητες για να αναζωογονηθείτε. Καμιά φορά το ρίσκο είναι από μόνο του λυτρωτικό.

Τοξότης
Οι φαντασμαγορικές έξοδοι σε ακριβά μέρη δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να περάσετε καλά (ειδικά μετά τα τελευταία συμβάντα). Μερικές φορές η απλούστερη επιλογή είναι και η προτιμότερη.
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε φίλους και οικογένεια- τα παράπονα έχουν αρχίσει ήδη να γεννιούνται και πρέπει να τα προλάβετε πριν εκφραστούν μαζικά.

Αιγόκερως
Η υγεία σας πρέπει να είναι το πρωταρχικό σας μέλημα αυτό το διάστημα. Απέχετε από το αλκοόλ και από τα ξενύχτια και καθιερώστε στο εξής έναν πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης.
Προς το βράδυ θα λάβετε μάλλον κάποιο τηλεφώνημα που θα σας συγχύσει, αλλά η διπλωματική δεινότητα που σας χαρίζει ο Άρης θα συμβάλει στο να αποκρύψετε επιτυχώς την ανησυχία σας.

Υδροχόος
Τα νεύρα σας βρίσκονται σε οριακό σημείο καθώς τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Από τη μια τα ερωτικά είναι πιο στάσιμα από ποτέ κι απ’ την άλλη τα επαγγελματικά ενέχουν μόνο κούραση και μηδαμινή αποδοτικότητα.
 Η κατάσταση εντούτοις θα αλλάξει άρδην, αλλά πρέπει να τολμήσετε αυτό που φοβάστε πρώτα.

Ιχθύες
Προσδοκάτε όσο τίποτα μια ήσυχη βραδιά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά οι συνθήκες δεν σας βοηθούν καθόλου. Είστε σίγουροι πως το πρόσωπο θέλει να περάσει μια ήσυχη βραδιά με σας; Συχνά ο διακαής μας πόθος θολώνει την ορθή μας κρίση.
Βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια που έχετε στα σκαριά μένουν στα συρτάρια σας και δεν είναι στη διάθεση άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου