Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/4


Γενικό προφίλ
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, το πρωί σηματοδοτεί μια ημέρα η οποία είναι κάπως βαριά. Αυτό έχει να κάνει με το ότι ενστερνιζόμαστε τις αγωνίες των άλλων, δημιουργώντας μάλιστα ποικίλα σενάρια. Παράλληλα, ο Άρης απέναντι από τον Ποσειδώνα φέρνει μια προδιάθεση για μολύνσεις και ιώσεις αλλά το τρίγωνο του Ουρανού με το Βόρειο Δεσμό έρχεται να δείξει πως ο σπινθήρας της ελπίδας του καθενός δεν σβήνει και όλα μπορεί να αλλάξουν.

Κριός
Σήμερα, δεν αποκλείεται να αναπολήσετε παρελθοντικές στιγμές πρόσωπα και καταστάσεις ενώ θα χρειαστεί να συναντήσετε κάποια συγκεκριμένα άτομα, προκειμένου να διευθετηθεί κάποια υπόθεση σας. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείτε τη σχέση μέσα από τα μάτια του συντρόφου σας για να καταλάβετε πως δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αποφύγετε σήμερα να λειτουργήσετε παρορμητικά.

Ταύρος
Η παροιμία λέει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και στην περίπτωση σας αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ζητήματα και εργασίες που έχετε κατά νου διευθετούνται πιο εύκολα ενώ όπου ζητήσετε χάρη δύσκολα μπορούν να σας την αρνηθούν. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα ευχαριστήσουν τόσο εσάς όσο και το σύντροφό σας και τηρήστε το πλάνο της ημέρας με θρησκευτική ευλάβεια.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι για εσάς κάπως περίεργη, αφού δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συνομιλήσετε ή ακόμα και να συνεργαστείτε με άτομα που δεν είναι της απολύτου αρεσκείας σας. Συναισθηματικά, ίσως χρειάζεται να απαλλαγείτε από κατάλοιπα του παρελθόντος ενώ επιπλέον είναι αναγκαίο να διεκδικήσετε το δίκιο σας όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος
Θέματα προετοιμασίας σπιτιού, καθαριότητας και γενικά σουλουπώματος θα σας απασχολήσουν έντονα. Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερο να κάνετε σωστή διαχείριση της ενέργειάς σας, προκειμένου να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο πρόγραμμα. Άτομα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας αναγκάσουν να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες από όσες πρέπει.

Λέων
Η λέξη η οποία θα χρωματίσει τη σημερινή σας ημέρα είναι ποδόγυρος. Οι συνεχείς μετακινήσεις αλλά και η ανάληψη κάποιων πρωτοβουλιών μπορεί να σας κουράσουν, ωστόσο με το κλείσιμο της ημέρας θα σας δώσουν τη ψυχική γαλήνη που αναζητάτε. Αισθηματικά ζητήματα φαίνεται πως σας ενδιαφέρουν όμως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να κάνετε πράγματα που πρέπει.
Παρθένος
Αισθηματικά ζητήματα έρχονται να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποια τηλεφωνήματα σας υποδεικνύουν πως ο δρόμος για την ευτυχία περνάει μέσα από την καρδιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να ορίσετε εσείς τους κανόνες και κυρίως να προσπαθήσετε με όμορφο τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας πλασάρουν κάτι.

Ζυγός
Ξεκινήστε την ημέρα σας βάζοντας κάποια όρια στα θέλω των άλλων. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε ένα δίλημμα εξαιτίας κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και ξέρουν να πατούν το κουμπί ανάλογα με την περίσταση. Ζητήματα αγορών χρειάζονται προσοχή και σε καμία περίπτωση βιασύνες. Ίσως σήμερα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση.

Σκορπιός
Μια μέρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαιρετική. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας του Πλούτωνα με το Χείρωνα δείχνει την ικανότητά σας να πετύχετε τους σκοπούς σας με τρόπους πολύ έξω από τα συνηθισμένα. Παράλληλα η χιαστί με την Αφροδίτη πως σε θέματα σχέσεων στοχευμένα πλέον φέρνετε τα πράγματα στα δικά σας μέτρα. Καλή μέρα για αγορές.

Τοξότης
Η παρουσία της Σελήνης στο 2ο οίκο σας κάνει κάπως πιο σπάταλους προσπαθώντας έτσι να καλύψετε κάποια πράγματα και να δώσετε χαρά στους άλλους. Ωστόσο, η Αφροδίτη από απέναντι σας καλεί να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με τις συναλλαγές. Προσοχή σε αντικείμενα που έχουν αξία.

Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας έρχεται να σας δώσει το πλεονέκτημα που αναζητάτε. Παραμερίζοντας κάποια εγωιστικά κίνητρα θα καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Σημείο κλειδί είναι να ελέγξετε την παρόρμηση και τη διαχυτικότητα διότι ίσως κάπου ξεφύγετε και θα σας παρεξηγήσουν. Αποφύγετε τις εξομολογήσεις.

Υδροχόος
Μέρα ιδιαίτερη, αφού η παρουσία της Σελήνης στον 12ο σας κάνει πιο σκεπτικούς σχετικά με το μέλλον. Συναισθηματικές σχέσεις αρχίζουν πάρα πολύ καλά ενώ εσείς με το τρίγωνο του Ουρανού με το Βόρειο Δεσμό νιώθετε έτοιμοι να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η πλανητική εύνοια είναι μαζί σας αλλά χρειάζεται σωστή κατεύθυνση του ενδιαφέροντος σας.

Ιχθύες
Πολλά πράγματα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η παρουσία του Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί σύγχυση και αμφιβολία και παράλληλα περιορισμούς. Αισθηματικά ζητήματα, αναζητούν λύση όμως στην παρούσα φάση αυτό δεν ενδείκνυται. Προσπαθήστε να περάσετε την ημέρας σας με άτομα που σας αγαπούν και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία της δημιουργικής ψυχαγωγίας.http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου