Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.


Κριός:
Ξέρεις darling τι έλεγε ο Ελύτης: “Όταν η συμφορά συμφέρει / λογάριαζε την για πόρνη.” Σου λέει κάτι αυτό; 
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω κάνει τις επαγγελματικές προτάσεις να είναι ζόρικες μεν, αλλά με έναν περίεργο τρόπο αυτό το «ζοριλίκι» σου ταιριάζει.

Ταύρος:
«Έχω δίλλημα ποιον δρόμο να διαλέξω, η απόφαση αν είναι η σωστή», σ’ ακούμε να τραγουδάς. Ένα ντεμοντέ δηλαδή τραγουδάκι (πού το ξέθαψες) με εντελώς φάλτσα φωνή. Οκ, σου δικαιολογούμε τα φάλτσα αλλά το δίλλημα δεν υφίσταται.
Ουσιαστικά ξέρεις πολύ καλά και ποιον δρόμο να διαλέξεις και τι πρέπει να κάνεις για να λύσεις το βασανιστικό ερώτημα που εκπροσωπεί ο άλλος…

Δίδυμος:
Σήμερα γίνεσαι λίγο το Κλοτσοσκούφι των άλλων και όπου σε πάνε και όπου σε φέρνουν. 
Η Πανσέληνος σου βγάζει τη sentimental πλευρά σου  και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να πεις κανένα «όχι» που θα σε γλίτωνε από πολύ πέρα δώθε.

Καρκίνος:
Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο σου σε κάνει… και πολύ κλάμα η κυρία, που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν.
Σου έχει βγει μια μεγάλη συναισθηματική υπερφόρτιση που θα ήταν καλό κάπως να την κουμαντάρεις γιατί στη φάση που είσαι θυμίζει εντελώς τον Δον Κιχώτη. Κυνηγάς ανεμόμυλους και η Δουλτσινέα δεν θέλει πια παρτίδες μαζί σου.

Λέων:
Ο Ερμής ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον ουρανό και σε κάνει να γκαζώνεις περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Και όχι τίποτα άλλο, έχει λάδια στις στροφές…
Ό,τι τώρα πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το σοφό σου πόδι στα ταραγμένα σου φρένα και να αρχίσεις σιγά σιγά να φρενάρεις.
Ακόμα και αν δείξεις την ισχύ σου σε συνεργάτες ή στον σύντροφο σου, αυτή η αγριάδα δεν θα φέρει αποτελέσματα - μόνο θυμό και αδικαιολόγητο εκρήξεις.

Παρθένος:
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε κάνει κάπως διστακτικό. Ενώ τα έχεις πάρει τα ρίσκα σου, τώρα ψάχνεις να δεις κατά πόσο ήταν ασφαλή. Γενικά σήμερα έχεις μια τάση να μαζέψεις ότι είχες απλώσει.
Και όμως δεν χρειάζεται όταν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το περίμενες να αλλάζεις  στάση, στρατηγική - και κυρίως να ξεπουλάς έτσι το συναίσθημα.

Ζυγός:
Να είσαι έτοιμος/η σήμερα αν έρθουν αλλαγές στα επαγγελματικά σου να τις δεχτείς με άνεση γιατί προσωρινές θα είναι.
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε περιορίζει. Αλλά σύντομα πάλι θα απλωθείς και θα μπορείς να περάσεις τη γραμμή σου.
Ό,τι τώρα πρέπει να κάνεις είναι απλώς να αγοράσεις χρόνο.

Σκορπιός:
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σήμερα βγάζει στην επιφάνεια έναν τρυφερό και αγαπησιάρη εαυτό και μετά από πολύ καιρό έχεις πάλι όρεξη για «γούτσου- γούτσου» και αγκαλίτσες - αλλά και συναισθηματικές δηλώσεις τύπου «θα είμαι εδώ για πάντα».
Στη δουλεία σού έχει βγει έντονα η ανάγκη για αλλαγή αλλά προς θεού μην αφήσεις κάτι αν πρώτα δεν έχεις καβαντζώσει κάτι άλλο.

Τοξότης:
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σήμερα ρίχνει άπλετο φως στα οικονομικά σου, που σημαίνει ότι είσαι μεν μέσα στον Λαβύρινθο αλλά η Αριάδνη σου έφερε τον Μίτο. Τουτέστιν αν καταστρώσεις μια καλή στρατηγική μπορεί να δεις και μια άσπρη μέρα.
Ναι έχεις αρχίσει να το καταλαβαίνεις: όσο τα οικονομικά σου είναι στα πατώματα και τα αισθηματικά σου δεν λένε να δούνε χαρά. (Δεν σου πάει να ‘σαι μίζερος.)

Αιγόκερως:
Η Πανσέληνος βγάζει το ρομάντζο στην επιφάνεια και μια καινούργια γνωριμία που δεν της έδωσες και πολύ σημασία μπορεί να αποδειχθεί μια .. κάποια λύση.
Ο Ερμής ανάβει το πράσινο φως στην επικοινωνία που σημαίνει ότι όποια συζήτηση είχε μείνει στη μέση μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί.

Υδροχόος:
Η Πανσέληνος σήμερα στον Καρκίνο φέρνει κάποια ένταση στη δουλεία. Δεν λέμε και τίποτα καινούργιο, αλλά να : αν ξεκινήσεις τη βδομάδα με στριγκλιές,  θα βραχνιάσεις, και δεν θα σου μείνει φωνή για μέσα στη βδομάδα.
Γενικά θα σε βοηθούσε αν το έπαιρνε αλλιώς, δηλαδή να τους πάρεις με και με το μαλακό το φιλότιμο.
Το βράδυ πάντως  βγες με πρόσχημα ότι θέλεις να χαλαρώσεις. Βγες και πιες τα ποτάκια σου και η βραδιά θα είναι φίνα. Καινούργιες γνωριμίες, φίλοι από τα παλιά. Ναι θα περάσεις καλά, λίγη Dolce vita που τόσο  έχεις ανάγκη.

Ιχθύες:
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε κάνει σαν λούτρινο αρκουδάκι και έχεις ανάγκη και από στοργή και από  αγάπη και από φροντίδα.
Το πιο σημαντικό είναι επιτέλους, ότι επικοινωνείς την ανάγκη σου. Δεν λες το άλφα και εννοείς το βήτα. 
Ό,τι πρέπει τώρα να προσέχεις είναι μην γίνεις πολύ κλάψ -κλάψ και κουράσεις τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου