Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου


Kριός :
Σήμερα θυμίζεις εκείνες τις ντελικάτες κόρες από μυθιστορήματα του δέκατου όγδοου αιώνα που μπροστά στη πρώτο δυνατό φυσικά του αγέρα… πάρ’τες κάτω, λιποθυμούν!
Είσαι κάπως πιο ευαίσθητός, είσαι κάπως πιο ευάλωτος. Ευκαιρία λοιπόν για καλλιτεχνική δημιουργία ευκαιρία να ακούσεις πάλι αυτό το cd που σου φέρνει γλυκιά μελαγχολία ή να δεις εκείνη τη ταινία που σου φέρνει δάκρυα. Οι συγκινήσεις είναι στο πρόγραμμα αλλά επιτέλους νιώθεις την καρδιά σου πάλι να χτυπά.

Ταύρος :
Ο Άρης και ο Ήλιος είναι σαν να σου δίνουν το μαγικό σπανάκι και νιώθεις λίγο σαν τον Ποπάυ. Εκεί  που έσερνες δηλαδή τα κουρασμένα σου πόδια χθες, σήμερα νιώθεις ότι έχεις πάλι φτερά.
Εντάξει, ψυχικά με την όπισθεν πηγαίνεις, αλλά καλυτέρα να μην ασχοληθείς σήμερα με τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις.
Εστίασε σε όλα αυτά που ζητούν τη προσοχή σου και κλείσε τις ανησυχητικές τρύπες που άνοιξες σαν κακομαθημένο λαγουδάκι σε ξένο περιβολάκι. (Αχ ξύλο που θα το φας.)

Δίδυμος:
Ακολούθησε την παρόρμηση σου, ακολούθησε αυτό που σε κάνει τις νύχτες να ξυπνάς κάθιδρος και φλογισμένος. Ακολούθησε ακόμα και το παράτολμο όνειρο σου. Σήμερα η διαίσθηση σου θα βγει αληθινή. Αρκεί να την ακούσεις.
Ό,τι τώρα καλείσαι να κάνεις είναι να αποκωδικοποιήσεις η φωνή που σου ψιθυρίζει επίμονα κάτι μέσα σου. Για να την ακούσεις όμως πρέπει να απομονώσεις τους γύρω θορύβους και κυρίως να  βουλώσεις τα αυτιά σου στο τραγούδι των Σειρήνων.

Καρκίνος:
Η Θετική όψη Ήλιου Άρη σε κάνει να θέλεις να ανοίξεις και πάλι όλα τα παράθυρα του μυαλού της καρδίας σου .
Νιώθεις ότι όπου να ’ναι έρχεται γιορτή για αυτό άνοιξε τα μπαούλα, αέρισε τα κοπανέλια, βγάλε τα κρυστάλλινα ποτήρια.
Ο μουσαφίρης ο εκλεχτός έρχεται και φέρνει μαζί του και τον γαμπρό…

Λέων :
Οι ευκαιρίες όλες στα πόδια σου, μην κάνεις ότι δεν βλέπεις - αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη ύβρις! Άρπαξε σφιχτά τη πρώτη διαθέσιμη ευκαιρία και μην περιμένεις το μεγάλο καράβι… Μπες σ αυτό που ήρθε πρώτο, και  ξεκίνα τώρα το ταξίδι σου. Η Ιθάκη είναι το ταξίδι.
Επειδή τις νυχτερινές ώρες πολύ πιθανό  να σου βγει και ένας μελιστάλαχτος ρομαντισμός μπορείς να τραγουδήσεις με επιτυχία Μαρία Δημητριάδη και τα Κορίτσια στον Ήλιο:
«Ένα πρωινό η Παναγιά μου θα ‘ρθει να με βρει στην ακρογιαλιά, πέλαγο κρυφό τα όνειρα μου και έστειλες εσύ βάρκα με  πανί. Πόσο σ’ αγαπώ κανείς δεν ξέρει...»

Παρθένος:
Σεληνοπρόσωπος θα είσαι σήμερα και φωτισμένος με ένα φως... μυστήριο και γοητευτικό. Η Σελήνη έρχεται σήμερα στο ζώδιο σου και θα απαλύνει όλα τα ταραγμένα. Θα χαϊδέψει στοργικά τις νευρώσεις σου και θα σε καθησυχάσει.
Με την αυτοπεποίθηση λοιπόν να παίρνει τα πάνω, της σταμάτα να κάνεις μίζερες σκέψεις, μίζερες κινήσεις, μίζερες επιλογές.

Ζυγός:
Είσαι με τη γλώσσα ήδη στο πάτωμα και δεν έχεις κάνει εκατό μέτρα. Νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι πίνει αόρατα τις αντοχές σου. Και ενώ το γεμίζεις το ποτήρι εκείνο αδειάζει.
Δεν χρειάζεται να πάρεις κόκκινη κάρτα ή να πάρεις φάουλ. Ζήτα απλά από τον προπονητή να σε βάλει στο πάγκο να πάρεις μια ανάσα. Πες ότι ένιωσες ένα σφίξιμο στο στήθος. Πάρε την ανάσα σου και ρίξου πάλι στον αγώνα με άλλη ψυχολογία.

Σκορπιός:
Η μέρα προσφέρεται για συλλογική εργασία, για αυτό σταμάτα να κουβαλάς τον σταυρό στην πλάτη και να συστήνεσαι σαν Ιησούς ο Ναζωραίος. Όποιος θέλει σήμερα να σε βοηθήσει .. καλοδεχούμενη η βοήθεια του. Νισάφι πια με τον εγωισμό σου.
Σημασία έχει να κερδίσεις τους στόχους σου, άφησε τη ζωή να αυτοσχεδιάσει ακόμα και να σε εκπλήξει.

Τοξότη:
Έλα Τοξότη η μέρα σε ευνοεί, έλα πες τα καθαρά, χωρίς περιστροφές. Πες τα έξω από τα δόντια .Θύμισε μας τον Τοξότη που όλοι αγαπήσαμε. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κατεβάζεις τις γρίλιες. Μην λες κόκκινο και εννοείς μαύρο.
Πες το με δικά σου λόγια αλλά βρες τον τρόπο να εκφράσεις τα πραγματικά σου θέλω χωρίς σε κάθε βήμα να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Προσπάθησε να είσαι τολμηρός εκεί που παίζεται το συναίσθημα. Τι σου ζητάμε; Χαμογέλα.

Αιγόκερως:
Η Αρμονική όψη του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να κάνεις τις βαριές δουλείες, τις άχαρες εκείνες που συστηματικά απέφευγες όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Και δες! Σήμερα τη κάνεις με άνεση τη χαμαλοδουλειά χωρίς να αισθάνεσαι το βάρος της τσιμινιέρας στην πλάτη. Οι κόποι και οι προσπαθειές σου θα ανταμειφθούν. Ο έρωτας είναι στο δρόμο και ψάχνει τη διεύθυνση σου.

Υδροχόος:
Θέλεις να ανθίσεις ρόδο του Ισπάχαν, θέλεις να ανοίξεις τα φύλλα σου, να μοσχοβολήσεις. Όμως σήμερα κράτα ακόμα κλειστά τα χαρτιά σου, την ευωδιά σου, τον έρωτα σου. Νιώθεις την ανάγκη να φανερώσεις τους κρυμμένους άσσους που έχεις στο μανίκι σου, μα έτσι -mon cher- χαλάς το παιχνίδι και πάει στράφι η στρατηγική σου.
Κάνε υπομονή, μέτρα τον αντίπαλο, κράτα την αριστοκρατική σου περηφάνια. Δεν ήρθε ακόμα η μέρα των αποκαλύψεων.

Ιχθύες:
Η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο σήμερα σε εφοδιάζουν με ανθεκτικές μπαταρίες, σε καλόκουρδίζουν και είσαι αποφασισμένος να πας μέχρι το τέρμα του δρόμου και να δεις τι υπάρχει εκεί. 
Νιώθεις ξανά σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και κρατάς τη φαντασία σφιχτά από το μπράτσο. Αν θες να δεις… Κούνελο, θα δεις Κούνελο, προσοχή μόνο στις λακκούβες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου