Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για Τρίτη 10 Ιανουαρίου.


Κριός:
Τα επαγγελματικά σου σε  πιέζουν και σε ξαναπιέζουν... και σε ματαξαναπιέζουν. Κοινώς το έχεις το ζοριλίκι σου. Και ενώ αναπνέεις, ανάσα δεν λες να πάρεις γιατί εκεί που νομίζεις ότι πάει να ξεσφίξει το λουρί εκεί σφίγγει περισσότερο - και  βάζεις στοίχημα  ότι κάποιος εκεί πάνω σου κάνει συμπαντική φάρσα.
Όμως εργασία μήτηρ πάσης κακίας. Το είπε και ο Φρόυντ στα τελευταία του όταν τον ρώτησαν τι κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Είπε: να εργάζεστε και να αγαπάτε. Αν το δεις με αυτή την οπτική με τόση δουλεία δεν είσαι παρά ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

Ταύρος:
Η μέρα σε πιέζει από παντού τόσο που νιώθεις ότι είσαι μέσα σε μια σάρκινη μέγγενη. Όσο και αν το παίζεις Ρωσίδα χορεύτρια των Μπολσοί και είσαι όλο Ντα ντα και Σπασίμπα η μέρα δεν θα σ’ αφήσει σε ησυχία αν δεν πάρεις θέση και δεν διαλέξεις στρατόπεδο.
Όσο και αν παλεύεις να το σώσεις το πράγμα με διπλωματία πρέπει λιαν συντόμως να δώσεις μια καθαρή απάντηση ότι και αν σημαίνει αυτό. Να θυμάσαι ο καθείς αφού ετάχθη.                   

Δίδυμος:
Μα πώς τα έχεις καταφέρει έτσι; Και όποιος μιλάει Ελληνικά κάτι σου ζητάει. Σήμερα πρέπει να θυμηθείς και πάλι το ηρωικό όχι. Ναι πράγματι, σε έχουν πιάσει οι καλές σου και δεν θες να χαλάς χατίρια σε κανέναν.
Όμως κάποιοι ήδη σε είπαν θυμάτακι και είναι καιρός να σκεφτείς και λίγο το δικό σου συμφέρον. Και κυρίως είναι καιρός να βάλεις όρια ακόμα και αν χρειαστεί να πατήσεις απότομα φρένο και σταματήσει η διαδρομή.
Καλός ο αλτρουϊσμός, ακόμα όμως καλύτερη η επιβίωση.

Καρκίνος:
Άιντε Καρκινούμπα δείξε πόσο αστέρι είσαι όταν θέλεις να λάμψεις. Σήμερα βγάλε τον ακριβό σου στυλογράφο και υπέγραψε μια νέα συμφωνία... Μια νέα συνεργασία, κάτι τέλος πάντων που πάλευες εδώ και καιρό, σήμερα μπαίνει στον ίσιο δρόμο. Εύγε. 
Ο Ήλιος με τον Ερμή αλλά και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου κλείνουν με νόημα το μάτι. Καιρός ήταν να πιάσεις το υπονοούμενο. Και ο έρωτας ; σ’ ακούμε να ρωτάς με αγωνία… 
Ο  έρωτας θα συμβεί όταν έχεις την προσοχή σου κάπου αλλού στραμμένη - όσο .. υποχρεώνεις τα πράγματα να συμβούν αυτά θα αντιστέκονται. Καταλαβερδίνκος;

Λέων:
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου, σου χαρίζει ένα πολύ ωραίο Σεληνόφως και έτσι όπως «λάμπεις Μπάμπη μου» μπορείς να καταφέρεις ακόμα και το.. αδύνατο. Και τα οικονομικά σου είναι καιρός  να τα νοικοκυρέψεις και στη δουλεία μπορείς να διεκδικήσεις το κατιτίς παραπάνω, και στον έρωτα μπορείς να γοητεύσεις με το καλημέρα, απλά κουνώντας με νόημα την πλούσια χαίτη σου. Πόσο έγκλημα είσαι τελικά πες μας.

Παρθένος:
Κινείσαι αργά και μεθοδικά. Εκεί που είχες ανεβάσει ντεσιμπέλ τώρα ρίχνεις λίγο τους τόνους και αρχίζεις να τα παρατηρείς τα πράγματα σχεδόν από απόσταση. Είναι καλό πουκερδίζεις χρόνο και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν άφηνες το παρασκήνιο και έλεγες καθαρές κουβέντες με καθαρή φωνή... Έχοντας πρώτα ξε-καθαρίσει τις προθέσεις σου. Τι θέλεις  πραγματικά; Ποιος θέλεις να είσαι πραγματικά; Τι είναι το πραγματικό και πόσο έχει μπλεχτεί με το φανταστικό.
Προσπάθησε να απαντήσεις σε όσες περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις μπορείς.

Ζυγός :
Το τελευταίο καιρό νιώθεις σαν στρατιωτάκι ακούνητο αμίλητο αγέλαστο και δεν ξέρεις πραγματικά αν είναι μέρα η νύχτα. Η Σελήνη στο Λέοντα σε βγάζει από την ακινησία σου και έχεις όρεξη και πάλι να επικοινωνήσεις, να εκφράσεις τα βαθύτερα θέλω σου, να αρέσεις.
Προσοχή μόνο μην ξυπνήσεις τον «ερωτύλο» εαυτό σου και πριν το καταλάβεις βρεθείς με το μπλέξιμο αλά μπρατσέτα.

Σκορπιός:
Επιτέλους συνδέθηκες με τον δυναμικό σου εαυτό και κοίταξε πως με λίγη πυγμή όλοι κάθονται σούζα μπροστά σου. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει - τώρα που το ξαναθυμήθηκες γρυλίζεις σαν κακό αδέσποτο. Πρόσεξε τις δοσολογίες σου γιατί το έχεις το συνήθεια να πηγαίνεις για μαλλιά και να βγαίνεις κουρεμένος. Άλλο η πυγμή και άλλος να κάνεις τον Φούντα.

Τοξότης :
Σήμερα πιες τις βιταμίνες σου, τα δυναμωτικά σου, φάε κανένα συκωτάκι γιατί ίσως χρειαστεί να κάνεις υπερωρίες στον έρωτα. Ναι, κάτι σε ξεσηκώνει από μέσα προς τα έξω - σαν άνοιξη μέσα στον χειμώνα. Και σκέψου  ότι δεν ήρθαν ακόμα και οι Αλκυονίδες. 
Κάτι καλό συμβαίνει στη διάθεση σου, μην το πολύ..αναλυέις. Άφησε αυτό το κάτι  ελεύθερο να εκφραστεί και προσπάθησε να τρέξεις τη μέρα γρήγορα χωρίς περιττές εντάσεις για να έρθει η νύχτα και να αρχίσεις τα σιροπιάσματα.

Αιγόκερως:
Βρε μανία με τον Παζολίνι και την ατάκα του ότι η  υπερβολή φωτίζει την αλήθεια. Και από πότε εσύ έγινες υπέρμαχος της αλήθειας. Αν θες τη δόση σου σε Παζολίνι δες ξανά τις 120 μέρες στα Σόδομα να ξεπατικώσεις διαστροφές  αλλά την υπερβολή άφησε την στα αβγά της,  ποτέ δεν σου ταίριαζε σαν στάση ζωής, και όταν χάνεις το μέτρο εννέα φορές στις δέκα παραπατάς και παθαίνεις διάστρεμμα.
Η Σελήνη στο Λέοντα  έρχεται και σου φουσκώνει τα μυαλά για αυτό εξοπλίσου με βαρίδια γιατί είναι σημαντικό να μείνεις γειωμένος

Υδροχόος:
Η Σελήνη στο Λέοντα σήμερα φέρνει πάλι στην επιφάνεια τον αγριορομαντισμό σου. Που σημαίνει ότι   δεν ξέρεις αν θέλεις απλώς  να του χαϊδέψεις στοργικά το κεφάλι ή να του το ανοίξεις στα δυο με μια βαριοπούλα. E voila, όλη τη μέρα θα παλεύεις με τον Δρ. Τζέκυλ και τον Μr Χαύντ μέσα σου. Ο Διχασμός σου πάει πολύ ειδικά όταν φοράς μαύρα αναδεικνύεται μέσα  στη υπαρξιακή σου χλομάδα.

Ιχθύες:
Επιτέλους αποφάσισες να συγυρίσεις την ακαταστασία σου. Κυρίως του μυαλού σου. Πολύ χαρτούρα είχες μαζέψεις πολύ σοβαρό. Εύγε είναι καλό να αφήνεις χώρο στα καινούργια. Και μπορεί  το οικονομικό καράβι ακόμα να κουνάει, αλλά μετά το τρίτο  ουίσκι τα πράγματα γίνονται καλύτερα και η ναυτία σου θυμίζει λούνα παρκ.
Η  νύχτα σου δίνει τη δυνατότητα να βυθιστείς σε μια  ζεν κατάσταση -  δεν θα αγιάσεις βέβαια - αλλά ίσως μετά το πέμπτο ομ νιώσεις τα χείλη σου να μουδιάζουν  ειδικά αν έχεις κατεβάσει και τρία ουισκάκια ξεροσφύρι…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου