Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Εύκολη συνταγή για Μιλφέιγ


Υλικά:
2 πακέτα σφολιατίνια
1 πακέτο σαντιγύ
1 πακέτο κρέμα για μιλφέιγ
250 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
4 1/2 ποτήρια γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη άχνη
Σε ένα πυρέξ βάζουμε μία στρώση σφολιατίνια κομμένα στη μέση.
Στη συνέχεια χτυπάμε τη κρέμα για μιλφέιγ με 3 1/2 ποτήρια γαλα και όταν είναι έτοιμη τη στρώνουμε πάνω από τα σφολιατίνια.
Μετά βάζουμε αλλη μία στρώση με σφολιατίνια κομμένα στη μέση και σε ένα μπόλ χτυπάμε τη σαντυγί με ένα ποτήρι γάλα ενώ σε ένα άλλο χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη μέχρι το μείγμα να γίνει κρέμα.
Στη συνέχεια ενώνουμε τη σαντυγί με τη κρέμα βουτύρου και τη στρώνουμε πάνω στο γλυκό. Γαρνίρουμε με τριμμένα σφολιατίνια.
Προσοχή η μαργαρίνη να μην είναι λιωμένη αλλά σε θερμοκρασία δωματίου!
Καλή σας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου