Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας επιδεινώνεται”


«Η κατάσταση στο κέντρο, παρά τις εξαγγελίες, τις δεσμεύσεις και τις προσπάθειες υπουργείων και υπηρεσιών, δεν έχει βελτιωθεί και σε ορισμένους τομείς έχει επιδεινωθεί» παραδέχεται με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων.
«Η δημοτική αρχή, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε δημόσια παρέμβασή της, τονίζει ότι το πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας δεν σχετίζεται μόνο με την αστυνόμευση», προστίθεται.
«Οι επισημάνσεις και οι ανησυχίες που εκφράζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έχουν πάντοτε ως στόχο να είναι γόνιμες και εποικοδομητικές, απηχούν τις απόψεις φορέων, και αφορούν: στη συνέχιση της ροής μεταναστών προς την πρωτεύουσα, στον περιορισμένο αριθμό απελάσεων, στη μη υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας των εισερχομένων, σε εγκαταστάσεις κοντά στα σύνορα, στην επιβεβλημένη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου. Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι είναι πάντα διαθέσιμη για συνεργασία, χωρίς την οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που σωρεύονται στην Αθήνα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου