Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Διπλό μέσα στην Πόλη


Για τη νίκη που θα του δώσει σοβαρές ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου του στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός μπαίνει αποφασισμένος απόψε στο Σινάν Ερντέμ. Κόντρα στην Φενέρ/Ούλκερ οι ερυθρόλευκοι του Ντούσαν Ιβκοβιτς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ανοδική αγωνιστική τους κατάσταση αλλά και την παράδοση, καθώς μετρούν 11 νίκες σε 15 ματς στην Τουρκία, ενώ έχουν επικρατήσει πέντε φορές σε ισάριθμα ματς της αποψινής αντιπάλου τους. 

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Λάζαρο Παπαδόπουλο και δηλώνει ότι «ο όμιλός μας είναι ο πιο ενδιαφέρων στην Ευρωλίγκα, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης στο Τοp 16. Πλέον όχι κάθε παιχνίδι, αλλά κάθε στιγμή ενός αγώνα έχει μεγάλη σημασία. Εμείς έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ξέρουμε πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ πιο δυνατή στην έδρα της, αλλά ο ένας γνωρίζει καλά τον άλλο»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που ελλείψει του Λάζου θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, από την πλευρά του είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αλλά γνωρίζουμε καλά πως έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο απέναντί μας. Ξέρουμε πώς παίζουν, αλλά δεν θα χαλαρώσουμε επειδή κάναμε καλή εμφάνιση και νικήσαμε στο ΣΕΦ. Η Φενέρ παίζει καλύτερα στην έδρα της, διαθέτει παίκτες με υψηλά ποσοστά ειδικά όταν είναι γηπεδούχος και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να τρέξουμε, να είμαστε οργανωμένοι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι». 

Η «Φενέρ» θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Μάρκο Τόμας και Μιρσάντ Τουρκσάν, αλλά με τον Τάμπο Σεφολόσα, που θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση προτού επιστρέψει στο ΝΒΑ και την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Το «Σινάν Ερντέμ» πιθανώς να είναι κατάμεστο (χωρά 16.000 θεατές), καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η προπώληση των προηγούμενων ημερών πολύ «ζωηρή». Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκουερίνο Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία).

thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου