Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 9/12 τα Ζώδια!


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από τον Ταύρο δίνει προτεραιότητα σε εξασφαλίσεις και σταθερές αξίες. Είναι μια σωστή μέρα για να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα, παράλληλα όμως χρειάζεται προσοχή στην συμπεριφορά σας γιατί είναι μια περίοδος όπου το ημιτετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει στην επιφάνεια ρήξεις και εντάσεις, που μπορεί να κάνουν το ποτήρι να ξεχειλίσει.




ΚΡΙΟΣ 9-12-2011
Πολλά πράγματα περνούν από τα χέρια σας και σας αναγκάζουν να κάνετε υπερβολές, ειδικά στα θέματα εργασίας. Ο κόπος σας δεν πάει χαμένος μιας και θα ακούσετε καλά λόγια. Κάποιες συζητήσεις είναι απαραίτητες αλλά ίσως χρειαστεί να ξαναγίνουν. Ο αισθηματικός σας κόσμος αρχίζει και παίρνει τα πάνω του μέσα από μια σχέση που σας γεμίζει. Οι γεννημένοι του 1975 θα νοιώσετε την αμέριστη συμπαράσταση από κάποιο φίλο.


ΤΑΥΡΟΣ 9-12-2011
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας μπορείτε να είσαστε πιο σίγουροι για την εξέλιξη των πραγμάτων. Προσέξτε στα επαγγελματικά τις επιμέρους συμφωνίες και φροντίστε τα πάντα να είναι ξεκάθαρα. Κάποιες μετακινήσεις και συζητήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Αισθηματικά, κάποια πράγματα αρχίζουν και γίνονται καλύτερα, αφού και εσείς πλέον ξέρετε τι ζητάτε. Μέσα από τη σχέση σας βελτιώνεστε και εσείς. Οι γεννημένοι το 1980, αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς.


ΔΙΔΥΜΟΙ 9-12-2011
Οι εξελίξεις σας δικαιώνουν αποδεικνύοντας πως είσαστε πολύ μπροστά από τους άλλους. Οι πλάνητες απέναντί σας στέλνουν μηνύματα συμφιλίωσης αλλά και ανασύνταξης δυνάμεων. Έτσι, μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις μπορείτε ν' αποκομίσετε οφέλη. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να πάρετε γενναίες αποφάσεις που σας οδηγούν στις αγορές για έξοδα, αφού ο έρωτας καλά κρατεί. Οι γεννημένοι το 1963 ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθειά στην τσέπη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 9-12-2011 

Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί συνθήκες ιδανικές για να κερδίσετε στα επαγγελματικά σας την αναγνώριση των κόπων σας που τόσο αναζητάτε. Η αλήθεια είναι πως μέσα στην ημέρα ίσως σας γίνουν κάποιες προτάσεις οι οποίες ναι μεν σας «ανεβάζουν» από την άλλη όμως ίσως αποτελέσουν αιτία να χάσετε έστω και προσωρινά την βόλεψη σας. Αισθηματικά, ξεκινάτε να ιεραρχείτε τα θέλω σας στέλνοντας «μήνυμα» πως έχετε αλλάξει. Οι γεννημένοι το 1961 θα νοιώσετε δικαίωση.

ΛΕΩΝ 9-12-2011
Τα οικονομικά σας δεν θα πάνε άσχημα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τους «πειρασμούς». Αποφύγετε τις δουλειές που δεν είναι διαφανείς διότι ίσως έχετε εμπλοκές σε βάθος χρόνου. Αισθηματικά, μια απρόσμενη συνάντηση αλλάζει άρδην τη διάθεση και το πρόγραμμά σας, γεμίζοντάς σας προσδοκίες. Όμως θα πρέπει να έχετε κατά νου πως ενδεχομένως είναι μια περιπέτεια χωρίς κανένα εχέγγυο επιτυχίας. Οι γεννημένοι του 1991, μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 9-12-2011
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας είναι καθοριστική. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, χωρίς φόβο και με ελεγχόμενο πάθος είσαστε ένα είδους πολύ-εργαλείο στη δουλειά σας, δίνοντας χαρά αλλά και τη σιγουριά της επιτυχίας. Οικονομικά έξοδα της τελευταίας στιγμής σας ζορίζουν ελαφρώς αλλά και εδώ θα φανεί η προνοητικότητά σας. Αισθηματικά, μην προσπαθείτε να υπερισχύσετε μέσα στην σχέση, απλά ισορροπήστε. Οι γεννημένοι το 1986 μόνοι σας βάζετε εμπόδια στην εξέλιξη σας.


ΖΥΓΟΣ 9-12-2011
Ο εσωτερικός σας κόσμος βρίσκεται σε μια ελαφρά αναστάτωση με την παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Οι προσωπικές διαφορές με κάποιους στον επαγγελματικό, ιδίως, τομέα, εάν δεν προσεχτούν, ίσως τελικά να αποδειχτούν σοβαρό εμπόδιο. Κατά συνέπεια, όπως λέει κι ο λαός, «ό, τι είπαμε, ψωμί και αλάτι». Αισθηματικά, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, αφού κι αυτός επιθυμεί το καλύτερο. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως βρεθείτε συναισθηματικά μπερδεμένοι από την συμπεριφορά κάποιου τρίτου προς το πρόσωπό σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 9-12-2011
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ίσως διστάσετε να αναλάβετε καθήκοντα, φοβούμενοι τη γνώμη σημαντικών προσώπων. Όμως τα λάθη του παρελθόντος έχουν γίνει πείρα και αυτό μετράει. Αισθηματικά, αφήνετε τα στεγανά της ψυχής σας ανοικτά και μοιράζεστε συναισθήματα και αγάπη. Νοιώθετε πως με το πρόσωπο που συνδέεστε ότι φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και οι «προσταγές» του Δία από τον Ταύρο. Οι γεννημένοι του 1989, ίσως ικανοποιηθεί ένα οικονομικό σας αίτημα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα προσπαθείτε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει εδώ και καιρό αλλά η βιασύνη και το άγχος δεν είναι και τόσο καλός σύμμαχος. Η αδυναμία να αντισταθείτε στους μεζέδες-πειρασμούς σας κρούει το καμπανάκι αλλά η δίαιτα θα ξεκινήσει μάλλον με τη νέα χρονιά. Στα αισθηματικά, μην αγχώνεστε και προσπαθήστε να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας όπως αυτός θέλει. Ίσως χρειαστεί σήμερα να ξεκουράσετε τόσο το σώμα όσο και την ψυχή. Οι γεννημένοι το 1960, η βιασύνη σας οδηγεί σε παιδαριώδη λάθη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί σε συγκεκριμένα ζητήματα να έχετε δίκιο αλλά το λάθος σας είναι πως προσπαθείτε να μεταλαμπαδεύσετε την εμπειρία σας σε άπειρους. Ειδικά στα επαγγελματικά, χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο μιας και κάποια στιγμή ίσως τα «συγχωροχάρτια» σε κάποιους να τα βρείτε μπροστά σας. Αισθηματικά, ίσως το να ψάχνετε ένα καλύτερο αύριο να ωφελεί. Οι γεννημένοι το 1990 αφιερώστε λίγο χρόνο για εσάς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα χρειαστεί να τρέξετε περισσότερο από όσο νομίζετε για να προλάβετε τις εργασίες που έχετε κατά νου. Ο τομέας της επικοινωνίας ίσως σας ταλαιπωρήσει αλλά όλο και κάτι θα βγει μιας και η ικανότητα να περνάτε στους άλλους τα μηνύματα που θέλετε είναι μοναδική. Αισθηματικά, ίσως βρίσκεστε μπροστά σε αλήθειες που θα χρειαστεί να παραδεχτείτε. Οι γεννημένοι του 1991 μην δίνετε βάση σε κακεντρεχή σχόλια.


ΙΧΘΥΕΣ 9-12-2011
Αποφασίστε τι μπορείτε να κάνετε σήμερα μιας και η αναβλητικότητα δεν θα βγάλει πουθενά. Οι επαγγελματικές συζητήσεις ίσως σας αναγκάσουν να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους, όμως μην περιμένετε οι θέσεις σας να γίνουν αποδεκτές. Οικονομικά ζητήματα ίσως σας αναγκάσουν να κάνετε δραστικές περικοπές δαπανών. Αισθηματικά, μην αρνείστε αυτά που νιώθετε για λόγους καθαρά εγωιστικούς. Οι γεννημένοι το 1964 ίσως αναζητήσετε λίγη δράση.      



psixologikosfaros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου