Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε επειδή είναι bisexual



Το ότι η Demi Moore ένιωθε προδομένη και ταπεινωμένη από την απιστία του, με τα όργια του Ashton Kutcher το γνωρίζαμε και φαινόταν. Το ότι ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή στην 48χρονη ηθοποιό άρεσαν και οι γυναίκες, ήταν κάτι που δεν ήταν γνωστό σε πολλούς.
Tα ξένα tabloids έχουν βουίξει, από τις φήμες για την αιτία χωρισμού του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει πολύ στενός φίλος της οικογένειας, η Demi Moore ήταν bisexual.


Κοινώς ήταν bisexual, της άρεσαν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που «δεν έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε όπως το ήθελε από τον Ashton Kutcher».
Πληροφορίες μάλιστα, αναφέρονται και σε «ανοιχτό γάμο» ανάμεσα στο ζευγάρι.
«Όλοι στο Hollywood γνώριζαν γι΄αυτή τη συμφωνία, αλλά οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να το κρατήσουν μυστικό από τον κόσμο».
Όπως τονίζει μάλιστα, την bisexual Demi Moore την «έφτιαχνε» ο 33χρονος σύζυγος της να φλερτάρει και με άλλες γυναίκες, αρκεί να συμμετείχε και εκείνη.
«Όλ΄αυτά τα χρόνια, το έκαναν να “δουλεύει” και σέβονταν ο ένας τον άλλον. Είχε πολύ πλάκα και το διασκέδαζαν».
Πότε χάλασαν τα πράγματα; όταν οι κουτσουκέλες του Ashton, στη Demi Moore είδαν το φως της δημοσιότητας και έγιναν «βούκινο».
Μιλώντας στο CNN, η κωμικός Chelsea Handler, επιβεβαίωσε αυτό που υποστηρίζει και ο στενός φίλος της οικογένειας:
«Οι δυο τους περνούσαν καλά και με άλλες γυναίκες. Έκαναν πολλά τρίο, τα οποία κατέληξαν να γίνουν “ντουέτα” με αποτέλεσμα η bisexual Demi Moore να θιχτεί και να ζητήσει διαζύγιο».
Την Demi Moore δεν την πείραξε που ο Ashton την απάτησε με την 23χρονη Sara Leal, αλλά που δεν μέρος κι αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου