Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σώστε αρχεία σε cloud υπηρεσίες, στον Chrome, με το Cloud Save


H Cloud Save,πρόκειται για μία μικρή πρακτική επέκταση για τον Chrome που καθιστά ευκολότερο το να σώσετε οποιοδήποτε είδος αρχείων σε όλα τα είδη online λογαριασμών, στη στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαθέσιμη για λήψη από το Google Chrome Web Store, η Cloud Save η υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα online υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Dropbox, Google Docs, Amazon Cloud, Min.us, Flickr, Facebook και του Box.net, μεταξύ πολλών άλλων.

Λοιπόν, πώς λειτουργεί; Εάν συναντήσετε μια εικόνα που θέλετε να αποθηκεύσετε στην cloud υπηρεσίας, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέγετε την υπηρεσία στην οποία θέλετε να την αποθηκεύσετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, τόσο απλά.

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να εξουσιοδοτήστε την αποστολή,  ωστόσο δεν κρατάει τα στοιχεία, οπότε κάθε φορά που επανεκκινείτε τον υπολογιστή σας θα πρέπει να επαναλαμβάνεται την διαδικασία.

Με το Cloudsave, από την άλλη δεν έχετε κανένα έλεγχο για το που ή με ποιον τρόπο θα σωθεί η εικόνα. Κατά τη μεταφόρτωση στο Flickr, η εικόνα είναι άμεσα ορατή στο κοινό.

Κατά τη μεταφόρτωση ωστόσο μιας εικόνας στο Picasa, από την άλλη, αποθηκεύεται αυτόματα η φωτογραφία σε ένα ιδιωτικό φάκελο που ονομάζεται Cloudsave, το οποίο μπορεί μόνο να δει όποιος έχει το το link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου