Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 6/10


Γενικό Προφίλ 
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στις φιλίες και τις συλλογικές δραστηριότητες αλλά χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μιας και ο Κρόνος ...ξαγρυπνά! Σήμερα ίσως λάβετε απαντήσεις που περιμένατε αλλά δεν θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.


Κριός 
Σήμερα τα πράγματα είναι αρκετά πιο ήρεμα και χρειάζεται να πιάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ο επαγγελματικός χώρος απαιτεί αύξηση της παραγωγής αλλά κυρίως να μην δημιουργούνται άσχημες συνθήκες. Μέσα σε αυτό το πνεύμα συντάσσεστε και κοιτάτε απλά πως θα περάσει το ωράριο. Αισθηματικά, έχετε πολλά να πείτε και αυτός ο ποταμός σκέψεων και συναισθημάτων λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1989 μάλλον θα ξεχάσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

Ταύρος 
Η ζωή σας έχει άλλο νόημα μέσα από τους φίλους σας. Σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα σας και αυτό είναι για εσάς ένα εχέγγυο. Αισθηματικά, αφήνετε κάποια πράγματα να περνούν και ουσιαστικά κάνετε delete σε όλα τα παλιά. Σίγουρα έχετε αποκτήσει αυτοσυγκράτηση και παρά την παρουσία του Άρη στον Λέοντα εσείς αντέχετε. Ίσως κάποιο τηλεφώνημα να σας εκνευρίσει λόγω της ασάφειας κάποιων. Σε οικονομικά ζητήματα έχετε εύνοια. Για τους γεννημένους του 1970 ξεκινά κάτι και μάλιστα συναρπαστικό.

Δίδυμοι 
Με την παρουσία τόσων πλανητών στον Ζυγό και τη Σελήνη στο Υδροχόο είσαστε φαβορί. Επαγγελματικά έχετε ρέντα όμως χρειάζεται να προσέχετε διότι η ανάληψη ευθυνών πέραν των δυνατοτήτων σας ίσως τελικά δημιουργήσει ζητήματα. Αισθηματικά, σας δίνονται ευκαιρίες να δείξετε τα συναισθήματα σας και μάλιστα να λάβετε ανταπόκριση μιας και σας αξίζει. Για τους γεννημένους του 1991, η επικοινωνία σήμερα ανοίγει το δρόμο προς την επίτευξη της επιτυχίας.

Καρκίνος 
Ίσως τα αποτελέσματα να σας δικαιώνουν όμως εσείς κρατάτε χαμηλό προφίλ. Μέσα από επαφές καταλαβαίνετε πως η πλάστιγγα αρχίζει και γέρνει υπέρ σας, ειδικά στα επαγγελματικά, αφού έχετε δεχτεί σχεδόν τα πάντα χωρίς να βγάλετε τσιμουδιά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και ευτυχώς εσείς τηρείτε σιγή ιχθύος. Αισθηματικά, αγωνιάτε για κάποιες αποφάσεις από τις οποίες τελικά λαμβάνετε χαρά. Οι γεννημένοι του 1967 αποφεύγετε μια συνεργασία.

Λέων
Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα σας βοηθήσει να περάσετε τα θέλω σας αρκετά πιο εύκολα. Το ζητούμενο από εσάς , στα επαγγελματικά, είναι ο σεβασμός προς το πρόσωπο σας και η αμοιβή σας. Ευτυχώς εκεί πάνε καλά τα πράγματα, αν και κάποιοι συνεργάτες θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αισθηματικά, λαμβάνετε δώρα αλλά και μηνύματα που σας δείχνουν έμπρακτα πως θέλουν από εσάς κάτι παραπάνω. Οι γεννημένοι του 1960 προετοιμαστείτε για μια ανέλπιστη χαρά.

Παρθένος 
Η πολυαστρία πλανητών στον 2ο οίκο σας καλεί να δείξετε συνέπεια σε αυτά που λέτε αλλά και που κάνετε. Επαγγελματικά, ίσως νοιώσετε πολλά πράγματα να σας δίνουν «πόντους», δείχνοντας έτσι στο περίγυρό σας πως η επιτυχία σας δεν είναι τυχαία. Όμως ο Άρης στον 12ο οίκο σας καλεί να είσαστε σε επαγρύπνηση, προκειμένου να αποφύγετε κακοτοπιές από άτομα που δεν παίζουν καθαρά. Αισθηματικά, νοιώθετε πως πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα αλλά ο χρόνος δεν σας φτάνει. Οι γεννημένοι του 1969 κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Ζυγός
Με την πολυαστρία στο ζώδιό σας και τη Σελήνη στον Υδροχόο μπορείτε να νοιώθετε μια ανακούφιση και να είσαστε πολύ πιο ήρεμοι. Η επικοινωνία είναι από τα υπέρ σας και τη χρησιμοποιείτε περίτεχνα. Ειδικά στα επαγγελματικά, εμπνέετε σιγουριά και μπορείτε να είσαστε πολύ πιο σίγουροι για το μέλλον. Αισθηματικά, διαγράφοντας παρελθοντικές καταστάσεις και εμπειρίες βελτιώνετε τη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1981 αρχίζετε να αποκτάτε αυτά που δικαιωματικά σας αξίζουν.

Σκορπιός
Η παρουσία του Άρη στο Λέοντα και η πολυαστρία στον 12ο οίκο κάνουν το τοπίο περίπλοκο και πιεστικό. Πάραυτα εσείς κρατάτε τη ψυχραιμία σας κι αυτό σας βοηθά να υπερπηδάτε τα εμπόδια. Επαγγελματικά, μπορείτε να έχετε ελπίδες πως τα πράγματα πάνε καλύτερα παρά το γενικότερο αρνητικό σκηνικό. Αισθηματικά, δεν ζορίζετε τη σχέση σας, αφήνοντας τα όποια προβλήματα εκτός της σχέσης σας . Οι γεννημένοι του 1980 αλλάζετε στέκια, παρέες και συνήθειες.

Τοξότης 
Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και ίσως σκέφτεστε πιο σοβαρά από ποτέ να κάνετε κάτι που να έχει προοπτικές και μέλλον. Ο Άρης στο Λέοντα τροφοδοτεί τις μπαταρίες σας ενώ οι πλανήτες στο Ζυγό και η Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθούν να εκφραστείτε πιο άνετα. Επαγγελματικά, κάποιες συζητήσεις ίσως σας εκνευρίσουν λίγο αλλά με τον αέρα υπεροχής που αποπνέετε τελικά συνεχίζετε ακάθεκτοι. Οι γεννημένοι του 1976 κερδίζετε μέσα από δυσκολίες.

Αιγόκερως 
Σήμερα νοιώθετε πως έχετε δίκιο αλλά το διεκδικείτε μάλλον με λάθος τρόπο. Επαγγελματικά, έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνεργασίας και δεν αποκλείεται να ανέβουν οι τόνοι. Στα αισθηματικά, αφήστε τους εντυπωσιασμούς και μιλήστε τη γλώσσα της αλήθειας. Σε κάθε περίπτωση θα βγείτε ηθικά και αντικειμενικά κερδισμένοι. Όχι απλά λύνετε τα προβλήματα αλλά βάζετε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οι γεννημένοι του 1973 παίζετε κάπως παρακινδυνευμένα.

Υδροχόος 
Σήμερα φροντίστε οι δουλειές που έχετε να κάνετε να είναι καλά προετοιμασμένες, προκειμένου να κερδίσετε χρόνο μα κυρίως ηρεμία. Επαγγελματικά, δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στη συμπεριφορά κάποιων γιατί με τη στάση τους ίσως σας εκθέσουν. Στα αισθηματικά, σκεφτείτε πως η άλλη πλευρά δεν φταίει. Ο Άρης στον 7ο οίκο σας καλεί να βάλετε νερό στο κρασί σας. Οι γεννημένοι του 1975 κερδίζετε μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Ιχθύες 
Σήμερα θα πρέπει να καταλάβετε πως τις δικές σας ανάγκες στην παρούσα στιγμή κανείς δεν μπορεί να τις συμμεριστεί. Η πολυαστρία πλανητών στον 8ο οίκο σας ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Επαγγελματικά ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο γεγονός που ενδεχομένως θα τινάξει το πρόγραμμα σας στον αέρα. Στα συναισθηματικά υπάρχει «κόκκινος συναγερμός» από συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σας. Οι γεννημένοι του 1992 μέσα από τα όνειρα σας αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα.
Πηγή: astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου