Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου



Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Τί λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τί προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Σήμερα η φαντασία σας θα συγκρούεται με την πραγματικότητα, και θα κάνετε έναν απολογισμό σε σχέση με το τι έχετε προσφέρει στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε παράλογες προσδοκίες από τους άλλους. Τώρα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας. Η διάθεση σας θα είναι επηρεασμένη από τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προσέξτε μην γίνετε εριστικοί προς τον σύντροφο σας.
Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε. Μην ασχοληθείτε με προβλήματα του παρελθόντος γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν βγάζουν πουθενά. Θα πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, αντί εσείς να έχετε απαιτήσεις από αυτούς. Θα πρέπει από εδώ και στο εξής να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Αν το κάνετε, η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη και καλύτερη για σας.
Δίδυµοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Προφυλάξτε τον εαυτό σας για να μην πληγωθείτε αργότερα. Αισθήματα νοσταλγίας για το παρελθόν σας θα σας κάνουν να νιώσετε τώρα μοναξιά. Τα πράγματα για εσάς έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά στην δουλειά σας. Μην φοβάστε για πράγματα που υπάρχουν μόνο στην φαντασία σας. Μιλήστε ανοικτά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Πιθανόν να έχετε προβλήματα με την οικογένεια σας για παλιές υποθέσεις. Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλά και θα αυξηθούν τα έσοδα σας.
Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Τώρα θα είστε επιρρεπείς σε εύκολη εξαπάτηση και εκμετάλλευση, γι’ αυτό προσέξτε τις κινήσεις σας. Θα αντιμετωπίσετε μια μικρή απογοήτευση από τους άλλους. Μπορεί να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας και την εμπιστοσύνη σας και να υποφέρετε από τα λόγια ή τις πράξεις των άλλων. Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε απερίσκεπτα έξοδα για να μην έχετε αργότερα προβλήματα. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί τώρα με αυτά που λέτε.
Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Καλό θα ήταν να δείξετε υπομονή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς να πιεστείτε. Το να βρεθείτε με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν, ίσως αποδειχτεί πολύ καλό για σας τώρα. Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο και πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Ξεκινάει για σας μια χρονική περίοδος που ευνοήστε πάρα πολύ και ό, τι όνειρα κάνετε, θα μπορέσετε να τα πετύχετε άμεσα και αποτελεσματικά.
Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου)
Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια σας στους ανωτέρους σας και θα ανταμειφθείτε. Κάποια θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν από το παρελθόν, θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας θα είναι ισχυρά τώρα. Θα μπορέσετε να λύσετε πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίζετε να βλέπετε τους στόχους σας να υλοποιούνται και το μέλλον σας με μεγάλη αισιοδοξία.
Ζυγός (24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Οι καταστάσεις στην δουλειά σας πάνε περίφημα, παρόλο που εσείς προσπαθείτε συνεχώς να τις κάνετε ακόμη καλύτερες. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Τώρα είστε πολύ ευνοημένοι στα ερωτικά σας και αυτό σας φτιάχνει την διάθεση και το κέφι. Ευνοούνται οι συζητήσεις γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια στην δουλειά σας. Τώρα θα είστε ανοιχτοί στη γνωριμία νέων ανθρώπων.
Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου)
Οι άλλοι τώρα δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Μπορείτε με την ενεργητικότητα και την δύναμη που έχετε, να φτάσετε τους στόχους που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και ψύχραιμοι με όλους εκείνους που απροσδόκητα, αρκετές στιγμές θα σας ταράξουν. Θα έχετε κάποιες συζητήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε. Η επιθυμία για στενή επαφή και συναισθηματική έκφραση θα είναι πολύ έντονα τώρα.
Τοξότης (23 Νοεµβρίου – 21 ?εκεµβρίου)
Τώρα θα θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί. Φροντίστε στα οικονομικά σας να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες. Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με το πρόσωπο που αγαπάτε αν του δείξετε όλα όσα πραγματικά νιώθετε. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, αν είστε κοντά του και δείχνετε ότι νοιάζεστε. Δείξτε δυναμισμό και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ήταν σε στασιμότητα και σας πίεζαν από το παρελθόν.
Αιγόκερως (22 ?εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας, και να θυμάστε πως μόνο έτσι θα αξιολογηθείτε θετικά. Η καλή διάθεση σας, σας βοηθά να εκφράσετε τον ερωτισμό σας. Κερδίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αφεθείτε στις ερωτικές στιγμές. Τώρα θα δημιουργηθούν και άλλες υποχρεώσεις που δυστυχώς θα είναι από λάθη δικά σας. Θα εξωτερικεύσετε τις ιδέες που έχετε, μέσα στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα πετύχετε. Οποιοδήποτε μπλοκάρισμα προκύψει, να ξέρετε πως θα είναι προσωρινό.
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Κάντε τώρα καινούργια πράγματα τα οποία θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα στο κοντινό μέλλον για σας. Μερικές φορές ίσως να μην μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη σπουδαιότητα και θα μπερδεύεστε λίγο. Ασχοληθείτε με την σχέση σας και θα νιώσετε πολύ καλά μεταξύ σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας και μετά να ενεργήσετε.
Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Έχετε επιμονή και υπομονή σε ό, τι κι αν κάνετε, και όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Έρχεται τώρα στην ζωή σας μία καινούργια γνωριμία που θα ταρακουνήσει την καρδιά σας. Νέες προοπτικές για την καριέρα σας θα απαιτήσουν πολύ κόπο και προσπάθεια από μέρους σας αλλά θα δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας στο να συμβουλεύετε τους άλλους στο πώς να λύσουν τα προβλήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου