Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 24/9



Γενικό Προφίλ:
Η Σελήνη στον Λέοντα σάς βοήθα να βγάλετε προς τα έξω τα καλά σας στοιχεία και να λειτουργήσετε με αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Η αντίθεση του εισελθόντα Ηλίου στο Ζυγό με τον Ουρανό έρχεται να σας θυμίσει πως Ουρανός και προγραμματισμός …δεν πάνε μαζί.


ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα χρειάζεται να δώσετε τα φώτα σας προκειμένου κάποιοι φίλοι να καταφέρουν να βγουν από μια δύσκολη θέση. Το ζήτημα είναι πως πρέπει να λειτουργείτε με συναίσθηση των πράξεων σας. Αισθηματικά, μπορείτε αφενός μέσα από μια βραδινή έξοδο να αποκομίσετε οφέλη και αφετέρου με τη συμπεριφορά σας να αγγίξετε τα άδυτα της ψυχής του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Ζητήματα που σχετίζονται με επιδιορθώσεις και μερεμέτια ίσως σας απασχολήσουν. Ωστόσο, αφήστε εργασίες που δεν γνωρίζετε σε άτομα με εξειδίκευση. Συζητήσεις που έχουν αντικείμενο οικονομικά και «βαριά» αισθηματικά, τελικώς δεν γίνονται μιας και ξέρετε πώς να αποφεύγετε τις όποιες κακοτοπιές. Η καλή μουσική και ο κινηματογράφος θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Στο στενό σας περιβάλλον υπάρχουν άτομα που πραγματικά σας έχουν ανάγκη. Μέσα από την ικανότητα σας να σκέφτεστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες καταφέρνετε να βρείτε λύσεις. Κάποια τηλεφωνήματα θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε. Αισθηματικά, μάλλον παίζετε με την φλόγα με πολλές προεκτάσεις. Μείνετε πιστοί και όλα θα πάνε αυτά. Καλή μέρα για νοητικές εργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αισθηματικές κινήσεις σας αφήνουν μια ευχάριστη γεύση. Τα τηλέφωνα κτυπούν και σας βρίσκουν με ένα χαμόγελο μιας και όλα βαίνουν καλώς. Όσον αφορά τα οικογενειακά σας θέματα καταφέρνετε να κρατήσετε τα πάντα εν ειρήνη. Συνεστιάσεις μέσα στο σπίτι σας θα σας κάνουν να ξεχάσετε κάποια προβλήματα και να περάσετε όμορφα και χαλαρά.


ΛΕΩΝ:
Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σας βοηθούν να βγάλετε προς τα έξω πολλά από τα προτερήματα σας. Η ζωή σας έχει πάρει μια τρομερή άνοδο και τελικά έχετε γίνει παράδειγμα προς μίμηση γιατί πάτε κόντρα στα σημάδια των καιρών. Στα προσωπικά σας κάνετε πίσω στα θέλω της σχέσης σας. Κάποια χρήματα που τα είχατε χαμένα, τελικά είναι ante portas.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η παρουσία Σελήνης και Άρη στον 12ο οίκο σας αποδεικνύει πως τελικά η σιωπή είναι χρυσός. Κάποια προσωπικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και αναζητούν λύση. Ευτυχώς έχετε κάνει τα κουμάντα σας και έτσι δεν «ιδρώνει» το αυτί σας. Ίσως σας ζητηθούν κάποια πράγματα από άτομα που είναι κοντά σας και τα όποια δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.

ΖΥΓΟΣ:
Οι απρόοπτες συναντήσεις και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν θα λείψουν. Ο τρόπος προσέγγισης μπορεί να ποικίλει όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Όπως ξαφνικά θα έρθουν έτσι και θα φύγουν. Το καλό είναι πως κάποιες μικρές αποδράσεις και εξορμήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά ζητήματα. Με τη βοήθεια της τύχης τελικά βρίσκετε λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Με Σελήνη και Άρη στο Λέοντα αμφιταλαντεύεστε για το τι θα κάνετε και αν τελικά είναι σωστό. Ίσως αναζητάτε τη σωστή λύση με το λάθος τρόπο. Αισθηματικά, τελικά έχετε βρει το ταίρι σας. Η απόφασή σας να αφήνετε εξωγενή ζητήματα εκτός σχέσης σας δίνει την άνεση να απολαμβάνετε τα θετικά. Κάποια βραδινή έξοδος θα σας ανανεώσει ενώ μια τηλεφωνική επαφή θα σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα έχετε ρέντα. Ίσως να μην σας «δει» το κρεβάτι σας μιας και θέλετε να εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό. Οι σχέσεις σας με άτομα του παρελθόντος ίσως τελικά να κοπεί αλλά με τρόπο εξ απαλών ονύχων. Δεν είναι ώρες για προστριβές. Άλλωστε εσείς βάζετε την σχέση και την οικογένεια πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλον. Ιδανική μέρα για φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Πολλά πράγματα πάνε κατ’ ευχή και μέσα από επικοινωνίες καταφέρνετε να πετύχετε πολλά. Όμως όλο το πρωινό έχετε βάλει κατά νου να αλλάξετε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εργασίες και ζητήματα καθημερινότητας θα σας αναγκάσουν να υπερβάλλετε τον εαυτό σας. Μέσα από την σχέση σας θα περάσετε υπέροχα. Οικογενειακές συναντήσεις ίσως σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι στη τσέπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού σας δίνει ευκαιρίες τις οποίες καλείστε να τις πιάσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Από την άλλη, η παρουσία Σελήνης και Άρη απέναντί σας είναι πιθανό να κάνει λίγο δύσκολη τη συνύπαρξη σας με κάποια άτομα. Δημιουργείτε όμορφη ατμόσφαιρα για εσάς και το ταίρι σας. Η ερωτική ζωή παίρνει φωτιά για αυτό αφήστε τα προβλήματα… γι’ άλλη μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ:
Πολλά πράγματα σήμερα ίσως σας αναγκάζουν να βγάλετε παράπονα και να πείτε τα πράγματα όπως τα νιώθετε. Η διάθεση σας θα ανέβει και ξαφνικά και θα αναζητήσετε την παρέα ατόμων με τα οποία αισθάνεστε οικεία. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται μέσα από ευκαιρίες που παρουσιάζονται την τελευταία στιγμή. Καλή μέρα για να ψάξετε πληροφορίες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει.

astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου