Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή16/09


Γενικό προφίλ 
Η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί αισθηματικά και οικονομικά θέματα, με τις θετικές επιρροές να υπερτερούν των αρνητικών. Ζητήματα διαδικαστικά ίσως επιλυθούν πιο γρήγορα από ότι περιμένετε. Αισθηματικά, ελέω αντίθεσης Αφροδίτη-Ουρανού , θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες αλλά και συναισθηματικές παρανοήσεις.



Κριός 
Σήμερα θα προσέξετε το πρόγραμμά σας και θα φροντίσετε να διαφυλάξετε το πορτοφόλι σας. Αισθηματικά, κάποια ζητήματα μέσα σας σιγοβράζουν αλλά προς το παρόν αδυνατείτε να τα διαχειριστείτε. Στον επαγγελματικό τομέα επιβάλλετε το ρυθμό σας και αυτό σας δίνει μια σιγουριά. Ζητήματα οικογενειακά θα σας αναγκάσουν να βάλετε πλάτη άσχετα εάν προσπαθήσετε , ανεπιτυχώς, να το αποφύγετε. Οι γεννημένοι του 1971 κάντε υπομονή και κάτι καλό θα βγει.

Ταύρος 
Η Σελήνη εισερχομένη στο δικό σας ζώδιο σας βάζει σε διαδικασία να ψάξετε μέσα σας και να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Επαγγελματικά, διαμορφώνονται νέες συνθήκες και δημιουργούνται συμμαχίες από το πουθενά. Αισθηματικά, η αλλαγή στάσης και η βελτίωση της συμπεριφοράς σας αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη. Καλή μέρα για καλλωπισμό. Οι γεννημένοι του 1960 αναζητάτε την αλήθεια αλλά ραμμένη στα μέτρα σας.

Δίδυμοι 
Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο ίσως σήμερα νοιώσετε πως πορεύεστε μέσα στην ομίχλη παρά το γεγονός ότι οι σκέψεις σας είναι «τακτοποιημένες». Ζητήματα σε σχέση με τον χώρο εργασίας έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως κάποιοι θελήσουν να το «παίξουν αρχηγοί» αλλά εσείς είσαστε αποφασισμένοι να κοιτάτε μόνο την δουλειά σας. Αισθηματικά αποφεύγετε τις κακοτοπιές με περίτεχνο τρόπο. Οι γεννημένοι του 1986 μέσα από φίλους βρίσκετε λύσεις.

Καρκίνος 
Στα επαγγελματικά τα ισχυρά σας κίνητρα σας κάνουν να τρέχετε με χίλια ενώ είναι αδύνατον στο χώρο εργασίας να περάσετε απαρατήρητοι. Οικονομικά, ο χρόνος και τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν. Στα αισθηματικά, αν και κάποια μηνύματα που λαμβάνετε είναι άκρως ενθαρρυντικά, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε και λίγο πίσω στα θέλω σας. Οι γεννημένοι του 1992 αφήνετε τους άλλους να παίζουν με τα αισθήματα σας.

Λέων
Ο προσωπικός ζήλος που δείχνετε στο χώρο εργασίας σας δίνει το πλεονέκτημα να κοιμάστε ήσυχοι γιατί η θέση σας δεν κινδυνεύει. Κάποιοι φίλοι θα κινητοποιηθούν για να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Στα αισθηματικά ίσως κάποιες συζητήσεις να ξεκινήσουν ως αδιέξοδες αλλά τελικά να βγάλουν σημαντικά πορίσματα. Ιδανική μέρα για να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι στην δική σας γνώμη. Οι γεννημένοι του 1965 θα κληθείτε να βγάλετε τα «κάστανα από την φωτιά».

Παρθένος 
Η μέρα σήμερα είναι καλή, αρκεί να μην καταπιαστείτε με εργασίες ρουτίνας και χάσετε τις ευκαιρίες να πετύχετε κάτι καλό. Αισθηματικά ξεκινάτε με απίστευτα καλές προϋποθέσεις και μέσα από αυτές δίνετε στην σχέση σας μορφή και όραμα. Επαγγελματικά ίσως νοιώσετε ένα αίσθημα αισιοδοξίας το όποιο θα μεταμορφωθεί σε ευκαιρίες που θα σας βάλουν σε θέση ισχύος. Οι γεννημένοι του 1976 μπορείτε να κάνετε τις απαιτήσεις σας να πιάσουν τόπο.

Ζυγός
Σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στην αισθηματική σας ζωή. Κάποια σχόλια θα αντιληφθείτε πως είναι καλό να μην τα λαμβάνετε επί προσωπικού. Επαγγελματικά προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που είναι πέρα από τις γνώσεις και τις δυνατότητες σας. Οικονομικά, κάποια ζητήματα απαιτούν λύση και μάλιστα άμεση. Η απάντηση θα έρθει σαν μάννα εξ ουρανού. Οι γεννημένοι του 1989 για χάρη της σχέσης σας θα αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας.

Σκορπιός 
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αναφορά στα συναισθηματικά σας. Οι απαιτήσεις σας αλλά και η στάση σας μέσα στη σχέση σας ίσως κριθούν υπερβολικές. Εργασιακά, μπορείτε να κάνετε πολλές δουλειές και να τις φέρετε εις πέρας. Απρόσμενα θετικές προοπτικές ανοίγονται στα οικονομικά σας. Καλή μέρα για να επιβραβεύσετε κάποιον. Οι γεννημένοι του 1984 κερδίζετε μια απρόσμενη υποστήριξη.

Τοξότης 
Σήμερα κάποια ζητήματα εργασίας διευθετούνται πολύ πιο εύκολα και έτσι μπορείτε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Στην προσωπική σας ζωή, υποσχέσεις που δεν τηρούνται αποτελούν αιτία για καυγάδες. Ο εγωισμός θα αποδειχθεί λανθασμένος σύμβουλος. Μια ανθρώπινη συγνώμη δίνει απαντήσεις και εν τέλει λυτρώνει. Καλή μέρα για να εργασίες εντός του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1969 παίρνετε ρίσκα που τελικά πιάνουν τόπο.

Αιγόκερως 
Η Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει σήμερα τη σιγουριά και τη βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν όπως εσείς επιθυμείτε. Στα αισθηματικά, θέτετε ένα πλάνο το οποίο θέλετε να τρέξετε άμεσα. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Επαγγελματικά, σε κάποια ζητήματα έχετε δίκιο αλλά ο τρόπος διεκδίκησής τους σας αδικεί κατάφορα. Οι γεννημένοι του 1976 κάνετε παιδαριώδη λάθη.

Υδροχόος 
Σήμερα θα κάνετε ερωτική προσέγγιση σε πρόσωπο που μέχρι τώρα δεν είχατε επιδείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Επαγγελματικά, αναπτύσσετε διάλογο με συναδέλφους και συνεργάτες. Οικονομικά, ίσως λειτουργείτε χωρίς πλάνο και εντελώς διαισθητικά. Τηλεφωνήματα και μηνύματα θα σας ταράξουν ευχάριστα. Καλή μέρα για να προετοιμάσετε ένα ταξιδάκι. Οι γεννημένοι το 1991 ίσως βρεθείτε απολογούμενοι για κάποιες επιλογές σας.

Ιχθύες 
Η Σελήνη στον Ταύρο προτρέπει τους άλλους να σας κάνουν όλα τα χατίρια. Η αισθηματική ζωή βελτιώνεται μέσα από συζητήσεις και επαφές που σας φέρνουν πιο κοντά. Επαγγελματικά, ίσως διαπιστώσετε πως κάποιες συνεργασίες είναι ωφέλιμες και κάποιες άλλες επιζήμιες. Μετακινήσεις και εκδρομές με αγαπημένα πρόσωπα μπαίνουν στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Οι γεννημένοι του 1972 θα χαρίσετε ένα αντικείμενο αξίας σε συγγενικό πρόσωπο.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου