Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 10/09


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πρόθυμη να ανατρέψει κάθε τι καθιερωμένο και συντηρητικό. Δεν θα ρωτήσει, δεν θα περιμένει, θα φέρει απρόσμενες και ξαφνικές αλλαγές. Μια μέρα που δεν θα δείτε με καλό μάτι κάποιον που θέλει να πάρει κάτι δικό σας και θα διαμαρτυρηθείτε έντονα. Επινοήσεις, μεταρρυθμίσεις, πρωτοτυπίες. Ιδανική μέρα για να κάνετε εξαιρέσεις και να πείτε ναι στο καινούργιο και το διαφορετικό.


Κριός
Σήμερα κινείστε σε αντίθετη τροχιά από τα εξωτερικά γεγονότα. Νέες επιθυμίες ή επιδιώξεις παίρνουν τη θέση των παλαιότερων. Αναβολές και ματαιώσεις δεν επηρεάζουν τα σχέδια σας. Θα δώσετε προτεραιότητα σε δραστηριότητες ή εργασίες που γίνονται μαζί με άλλους. Εξαιρετική μέρα για να ανοίξετε τα φτερά σας και να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος
Σήμερα ανοίγετε την καρδιά σας σε ένα κοντινό σας πρόσωπο και έρχεστε πιο κοντά. Η λογική κυριαρχεί και σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Εξωτερικές δραστηριότητες απαιτούν αρκετό χρόνο. Μετακινήσεις αναβάλλονται ή μετατίθενται. Θα ευνοηθείτε από ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι
Σήμερα ξυπνάνε τα πιο τρελά όνειρα σας. Δεν ακούτε κανέναν και κάνετε το δικό σας. Φεύγετε από το σπίτι και αφήνετε τους άλλους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Σκέψεις για αλλαγή τόπου κατοικίας βρίσκουν θετική ανταπόκριση. Αισθηματικά, δεν θέλετε να μιλάτε για τα παλιά αλλά να κοιτάτε μπροστά. Καλή μέρα για πρωτότυπες δραστηριότητες και ομαδικές συναντήσεις.

Καρκίνος
Οι προτάσεις πέφτουν βροχή δίνοντας σας πληθώρα επιλογών για το τι θα κάνετε σήμερα. Μια μυστική συνάντηση είναι πολλά υποσχόμενη και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έξοδο. Εξαιρετική μέρα για να σπάσετε τα δεσμά της ανασφάλειας και να κάνετε για πρώτη φορά κάτι που το θέλετε πολύ.

Λέων
Η επιθυμία σας να κάνουν οι άλλοι τα πράγματα όπως εσείς θέλετε δεν βρίσκει θετική ανταπόκριση κι ίσως νιώσετε πως θέλουν να ξεφύγουν από εσάς. Οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα λάβουν χώρα σήμερα. Αισθηματικά, θα νιώσετε ένα ρεύμα έκπληξης ή έντασης να σας διαπερνά. Καλή μέρα για να εντυπωσιάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Στην καθημερινή σας ζωή έχουν έρθει τα πάνω κάτω και δοκιμάζετε να κάνετε πράγματα που θα σας επιτρέψουν να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Η προνοητικότητα σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Συζητήσεις με συγγενικό πρόσωπο θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι είναι από άλλη χώρα και εσείς από άλλο πλανήτη. Θετική μέρα για να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

Ζυγός
Έλκετε τους άλλους σαν μαγνήτης. Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Όλοι τρέχουν πίσω σας περιμένοντας ένα σας βλέμμα. Εσείς θέλετε να κρυφτείτε και να μείνετε μόνοι σας, η μέρα όμως θα κυλήσει σε ξέφρενους ρυθμούς. Εσείς μπορεί να μην έχετε άγριες διαθέσεις ο άλλοι όμως θα σας βάλουν στο χορό. Καλή μέρα για να κλείσετε μαύρες τρύπες και να καλύψετε κενά.

Σκορπιός
Σήμερα δίνετε στους άλλους αυτό που θέλουν. Οικογενειακές συναθροίσεις σας φέρνουν κοντά με πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό. Ίσως δεν μπορέσετε να εξηγήσετε τη συμπεριφορά κάποιων. Πρόσωπο που τάχθηκε εναντίον σας θα υποστεί αντίποινα. Θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σας. Αισθηματικά, πετάτε από έρωτα κι όμορφες σκέψεις σας ταξιδεύουν.

Τοξότης
Σήμερα θα στήσετε γιορτή μαζί με γνωστούς και φίλους. Θα δώσετε έμφαση στη διασκέδαση και θα απολαύσετε όλα όσα στερηθήκατε τις προηγούμενες μέρες. Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο ευνοεί προοδευτικές ιδέες και νεωτεριστικές σκέψεις. Οι στόχοι σας διευκολύνονται από την απρόβλεπτη αλλαγή στάσης ενός προσώπου. Αισθηματικά, νέες γνωριμίες σας αναστατώνουν.

Αιγόκερως
Τα λόγια σήμερα δεν έχουν καμία αξία. Αυτό που σας απασχολεί είναι να γίνουν κάποια πράγματα στην ώρα τους. Οικονομικά, απρόβλεπτα έσοδα σας βοηθούν να κάνετε κάποιες αλλαγές πιο γρήγορα. Σήμερα μετράτε αντίστροφα το χρόνο περιμένοντας να έρθει η ώρα να κάνετε κάτι που θέλετε πολύ. Θα ακολουθήσετε το ένστικτό σας όσον αναφορά στα αισθηματικά σας.

Υδροχόος
Το σενάριο είναι απρόβλεπτο σήμερα ακόμα και για το επόμενο δευτερόλεπτό. Δεν χάνετε τον καιρό σας για ασήμαντα θέματα και παίρνετε ρίσκο για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Επαγγελματικά θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις σας. Μια ευχάριστη είδηση θα τονώσει το ηθικό σας. Αισθηματικά, πατάτε σε τεντωμένο σχοινί καταφέρνετε όμως να περπατάτε χωρίς να κάνετε λάθη.

Ιχθύες
Σήμερα θα ρωτήσετε για ένα θέμα που σας απασχολεί αλλά άκρη δεν θα βγάλετε και θα μπερδευτείτε χειρότερα. Μια μέρα που από τη μια στιγμή στην άλλη θα κάνετε απροσδόκητες και μεγάλες τομές. Αναμνήσεις και πληγές του παρελθόντος ανακινούν έντονα συναισθήματα. Δεν θα λυπηθείτε για κάτι που τελείωσε. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει. Θα γιορτάσετε ένα ευτυχές γεγονός.
Πηγή: Astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου