Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΑΞΙΑΣ 1.500.000 € ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Οι δύο ολοκαίνουργιες θωρακισμένες λιμουζίνες BMW που παρήγγειλε ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τον εαυτό του και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή. Κόστος; Περίπου 1.500.000 ευρώ! Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολέμησης της κρατικής σπατάλης, αποκάλυψε το Σάββατο η εφημερίδα «Αξία». Τσακωμός για τη λιμουζίνα!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χλιδάτες θωρακισμένες λιμουζίνες προκάλεσαν ενδοκυβερνητικό επεισόδιο όταν παρελήφθησαν. Συγκεκριμένα η παραλαβή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έγινε τρεις ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Η μια παραδόθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την άλλη παρέλαβε ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο τελευταίος υποβαθμίστηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος και το γραφείο του πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ελα όμως που ο κ. Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να πάρει μαζί του τη θωρακισμένη λιμουζίνα.

Ο «πολύς» νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών αντέδρασε έντονα και νίκησε τον κ. Παπακωνσταντίνου. Πέρασε η άποψη ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον θεσμό του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος κινδυνεύει περισσότερο από τους τρομοκράτες σε σχέση με τον υπουργό που ασχολείται με την περιβαλλοντική διαχείριση των σκουπιδιών…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου